ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Saxar

Saxar

Saxar är funktionella verktyg för köket, i kontoret och andra kreativa projekt som utövas av både stora och små familjer. Här finner du noggrant utvalda saxar från kända varumärken.
24 träffar sorterat på

Praktiska saxar för hela familjen

Saxar är praktiska och flexibla verktyg som har ett brett användningsområde. Oavsett om du är ute efter en kökssax för att klippa örter, kött eller ben, eller en sax till pysslandet så hittar du vad du söker här.

Vilka saxar är mest populära?

Hos Nordic Nest finner du vassa saxar från populära varumärken såsom Zwilling och Eva Solo.

Topp tre mest populära varumärken inom saxar

  1. Fiskars sax
  2. Global sax
  3. Satake sax

Vad kan man använda en sax till?

En sax huvudsakliga uppgift är att klippa föremål. Många förknippar nog saxar med pyssel, men användningsområdet är givetvis bredare än så. En sax kan användas för att klippa örter från örtagården, eller för att klippa ben och kött vid styckning av djur. På Nordic Nest erbjuder vi saxar till specifika ändamål, men även saxar som fyller flera roller.

Hur vässar man en sax?

En trubbig sax gör det betydligt svårare att klippa föremål, och dessutom tillkommer risken att föremålet mosas i stället för att klippas. För att bevara vassa saxar och förlänga livstiden på dina saxar så är det en bra idé att slipa dem. Det finns slipare som är skapade för att slipa just saxar, och på så sätt kommer saxarna vara användbara under en lång tid framöver.

Vem kan använda en sax?

Formen och storleken på en sax kan variera mycket. Detta medför att vissa saxar lämpar sig bättre för bruk av vissa människor, medan andra saxar passar bättre för andra människor. Hos oss kan du hitta saxar för barn och vuxna, och för vänster- och högerhänta. Vi erbjuder även en mängd olika universalsaxar.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB