ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Vispar

Vispar

Vispar är praktiska hjälpmedel som gör det lätt att snabbt vispa samman goda såser, dippar, och degar. Här hittar du noggrant utvalda vispar och mjölkskummare från populära varumärken.
28 träffar sorterat på

Visp – ett praktiskt och funktionellt redskap

En visp kan komma i många olika former och material, och har många användningsområden i köket. Vispar används ofta till vispad grädde eller äggvitor, men också för att blanda såser och degar. Hos oss finner du ballongvispar från kända varumärken.

Vilken visp är bäst?

Vilken visp som är bäst beror på situationen, och vem som använder dem. Det finns olika sorters vispar som gör vissa uppgifter bättre än andra och tvärtom. Vanligast är en så kallad ballongvisp, men vi erbjuder även spiralvispar och mjölkskummare, som Bodum mjölkskummare.

Topp tre mest populära varumärken inom vispar

  1. Bodum
  2. Dorre
  3. Fiskars

Vilken sorts visp ska man använda?

Som tidigare nämnt så är vispar väldigt mångsidiga. Det kan därför vara bra att få en liten överblick över vad olika vispar passar bäst till.

En ballongvisp har stora ringar som skapar luftbubblor när du vispar, och är därför bra för att blanda deg eller vispa grädde. Platta vispar och vispar med små mindre ringar passar bättre till att vispa desserter eller äggvitor.

Varför mjölkskummare?

En mjölkskummare är också en sorts visp som ofta är eldriven, men inte nödvändigtvis. En sådan används för att skumma mjölk till rätt konsistens. Mjölken kan sedan användas till att exempelvis skapa en god cappuccino.

Vilken storlek ska en visp ha?

En klassisk visp är ungefär 30 cm lång, men det finns även längre och kortare modeller för behållare av olika storlekar. Vi erbjuder större vispar och vispar i vanlig storlek, men om du är ute efter en liten visp så har vi även detta så klart.

Vilket material är en visp gjord av?

De flesta vispar är tillverkade i rostfritt stål, men det finns även vispar i silikon och plast som passar bättre till grytor och kastruller med non-stick-beläggning.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB