ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Kastruller

Oavsett om du letar efter en stor eller liten kastrull så har vi ett brett utbud från välkända varumärken som Demeyere, Eva Solo och Fiskars.
154 träffar sorterat på
1
...
5
Sida 1 av 5

Hitta en funktionell kastrull i fin design

Till vardagens matlagning och festens förberedelse behöver du en bra uppsättning av kastruller. I en kastrull kan du koka potatis eller ris till huvudrätten, eller varför inte smälta smör och choklad till efterrätten?

Hos oss på Nordic Nest hittar du en kastrull i fin design som passar just dig och din inredning. Hos finns också grytset & kastrullset.

Vilken kastrull är mest populär?

Vi har ett stort urval av kastruller i många olika typer av material och design. Vid val av kastrull har du möjlighet att välja flera olika storlekar och kastruller för olika användningsområden. I vårt sortiment hittar du kastruller från välkända varumärken som exempelvis Le Creuset, Zwilling och Eva Solo.

Våra mest populära varumärken för kastruller är:

Vad händer när man använder fel kastrull på induktionshäll?

Induktion blir alltmer populärt eftersom det är energieffektivt och att ytan snabbt värms upp. Dock är induktionshällar inte kompatibla med alla typer av kastruller och stekpannor. Om du har en induktionshäll eller induktionsspis är det viktigt att du undersöker om den kastrull du tänkt köpa fungerar. Detta på grund av att induktionstekniken fungerar genom magnetism och för att få kastrullen att värmas upp måste den ha en magnetisk botten.

Detta betyder alltså att om du har en induktionshäll eller induktionsspis och försöker använda dig av en vanlig kastrull, så fungerar inte induktionstekniken och kärlet blir inte varmt. Dock finns här många kastruller att välja på som klarar alla typer av hällar, inklusive induktion.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB