ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Jutemattor

En rektangulär eller rund jutematta ger en ombonad och bohemisk känsla till både vardagsrummet, hallen och uterummet.
247 träffar sorterat på
1
...
7
Sida 1 av 7

Funktionell jutematta i fin design

Jute är ett ljudisolerande och mycket slitstarkt naturmaterial med lång hållbarhet. En jutematta är en tålig matta som är perfekt för hallen och andra utsatta ytor.

Hos oss på Nordic Nest finner du flera snygga jutemattor i olika varianter. Är du ute efter en rektangulär eller rund jutematta? Här finns många val att välja mellan.

Vilken jutematta är mest populär?

Hos oss kan du utforska bland vårt stora sortiment och hitta en jutematta som passar just dig. Här finner du jutemattor från populära och välkända varumärken som exempelvis ferm LIVING, Linie Design och Tell Me More.

Bland våra mest populära varumärken hittar du

Vad är jute?

Jute är textilfiber som kommer från stjälken, alltså inte bladen, från växter. Materialet har en mjuk och naturlig yta, vilket gör det lämpligt som textil. Jute är ett mycket starkt naturfiber, vilket gör att en jutematta och juteprodukt blir slitstark och hållbar.

Var ska jag använda min jutematta?

Jutemattor kan vara en dekorativ detalj i flera rum i hemmet, som till exempel vid entrén, under vardagsrumsbordet, eller i köket. Jutemattor är slitstarka och smutsavvisande vilket gör att de är extra lämpande för platser i hemmet som utsätts för lite extra slitage. En dörrmatta i jute är ett perfekt val vid entrén, men en jutematta passar också väldigt bra på andra ytor som i hallen, eller i en korridor. Här kan du hitta en liten eller stor jutematta, beroende på preferens.

En matta i jute med ljusare färger och mjukare material lämpar sig mer för platser med mindre trafik, som exempelvis sovrummet eller gästrum. Oavsett var du väljer att placera en jutematta ger det en dekorativ och uttrycksfull detalj i din inredning.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB