ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Plastmattor

Plastmattan har en lång och gedigen historia i Sverige och är lika rätt nu som då. Den lättskötta mattan är omåttligt populär och kan placeras i hemmets alla rum!
254 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
8
Sida 1 av 8

Allsidig och funktionell plastmatta som passar överallt i hemmet

Letar du efter en golvmatta som är slitstark och tålig, men samtidigt fin att titta på? Då är en plastmatta ett perfekt alternativ. Den vävda plastmattan har en lång historia i Sverige som sträcker sig tillbaka till mitten av 1900-talet, då idén var att göra en slitstark matta som håller hela livet. Så är det även idag.

Hos oss på Nordic Nest hittar du praktiska och fina plastmattor från välkända varumärken.

Vilken plastmatta är mest populär?

Plastmattor är inte bara fina och praktiska att använda ute på balkongen eller på altanen, de fungerar också utmärkt för rum som behöver utstå lite extra smuts och fukt. Det passar utmärkt med en plastmatta i ditt badrum, kök, eller hall.

En plastmatta är speciellt ett bra val om du har små barn och fortfarande vill ha en dekorativ matta och samtidigt slippa vara rädd att mattan förstörs. Här hittar du fina plastmattor från välkända varumärken som till exempel Brita Sweden, Dixie och Rug Solid.

Bland våra mest populära varumärken hittar du

Ska jag använda min plastmatta inom- eller utomhus?

En plastmatta är väldigt lätt att underhålla. En matta i plast är perfekt i rum som ofta utsätts för fukt och smuts och passar bra som hallmatta, köksmatta, eller varför inte tvättstugan, balkongen, eller utomhus? Hos oss hittar du ett stort utbud av både små och stora plastmattor, som är lika praktiska som snygga.

Hur tar jag hand om en plastmatta på bästa sätt?

Plastmattor kräver lite underhåll och vid behov är de lätta att tvätta. I allmänhet behöver du bara en fuktig trasa och lite tvättmedel och flera plastmattor kan även tvättas i tvättmaskinen. Det är viktigt att läsa leverantörens instruktioner noggrant, så att du tar hand om din plastmatta på bästa möjliga sätt.

Om du har din plastmatta utomhus och den blir blöt behöver du bara hänga upp den på tork.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB