ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Fiam

Fiam har skapat det ultimata förberedandet för soliga dagar med olika stolar och solsängar, bekväma och estetiskt tilltalande. Deras tåliga material passar den skiftande svenska sommaren och möjligheten att fälla ihop dem gör dem lämpliga även för små utrymmen som balkonger och terrasser.
115 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
4
Sida 1 av 4

Fiam – Italiensk elegans och komfort för ditt utomhusliv

Vi på Nordic Nest är stolta över att presentera Fiam, en ikon inom design av utomhusmöbler. Fiam, som grundades i Italien, har sedan starten varit synonymt med högkvalitativ design och komfort. Vårt utbud av Fiam-produkter erbjuder något för varje smak och behov, perfekt för att skapa en elegant och inbjudande atmosfär i din trädgård, på din terrass eller balkong.

Italiensk design och hantverk

Fiam står för en perfekt balans mellan skönhet och funktionalitet, vilket återspeglas i varje detalj av deras produkter. Från den snygga och ergonomiska designen av deras solstolar till de praktiska och stilrena linjerna i deras sidobord, varje Fiam-produkt är ett mästerverk av italiensk design och hantverk. Materialen är noggrant utvalda för att garantera både hållbarhet och estetik, vilket säkerställer att dina möbler inte bara ser bra ut utan också tål tidens tand.

Sortimentet – en blandning av stil och funktionalitet

Hos oss finner du ett brett sortiment av Fiam-produkter. Fiam solstolar är inte bara bekväma och eleganta, men också lätta att flytta och förvara. De är perfekta för långa, avkopplande dagar i solen. Våra sidobord kompletterar vilken solstol som helst och erbjuder praktisk förvaring för dina tillbehör. Varje produkt från Fiam är designad med användaren i åtanke, vilket gör dem till en idealisk kombination av form och funktion.

Hållbarhet och kvalitet

Fiam är dedikerade till hållbarhet och kvalitet. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som inte bara är hållbara utan också miljövänliga. Denna kombination av hållbarhet och kvalitet garanterar att din investering i Fiam-möbler är både ett miljömedvetet och långsiktigt val.

Anpassningsbarhet och flexibilitet

Ett av de mest attraktiva dragen hos Fiam-möbler är deras anpassningsbarhet. Oavsett om du har en stor trädgård eller en liten balkong, finns det en Fiam-produkt som passar ditt utrymme perfekt. Deras design tillåter enkel anpassning till olika utomhusmiljöer, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som vill skapa en personlig och inbjudande utomhusmiljö.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB