*Rek. pris är ett av leverantören rekommenderat pris på marknaden och är inte vårt tidigare pris.
Utgått ur sortimentet
Fri frakt inom Sverige
Bra att veta
HRC 61,0
Kai Shun Classic förskärare har ett handtag tillverkat av laminerat Pakkaträ och ett knivblad av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål. Den japanska kniven, som tillhör Shun Classic-serien, passar både hemmakockar och professionella kök. Använd Kai Shun Classic förskärare för att skiva och tranchera kött i tunna jämna skivor.
SkötselrådAnvänd en skärbräda av plast eller trä. Undvik att skära på glasskärbrädor, i stekpannan eller på en tallrik. Undvik att skära i ben eller djupfrysta ingredienser eftersom det kan skada kniveggen.
Skärp gärna eggen efter varje användning med ett skärpstål. Diska inte i diskmaskin eftersom det kan skada både din kniv och diskmaskinen. Diska för hand direkt efter användning och torka försiktigt av knivbladet med en mjuk trasa. Vänta inte med att diska kniven eftersom syror i matrester kan förstöra bladet. Blötlägg aldrig kniven eftersom den då kan börja rosta. Förvara knivarna i ett knivblock eller på en magnetlist.