ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

Varumärken/Konsthantverk

Konsthantverk

Konsthantverk är synonymt med hantverksmässig skicklighet och tidlös design. Varumärket erbjuder produkter som är skapade med omsorg och expertis. Med en stark förankring i hållbarhet är Konsthantverk ständigt dedikerade till att erbjuda produkter av överlägsen kvalitet som berikar ditt liv och ditt hem.
144 träffar sorterat på
1
...
4
Sida 1 av 4

Konsthantverk - med stolt historia

Konsthantverk har en lång och stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1970-talet. Under årtionden har varumärket hållit fast vid sin grundläggande filosofi att förena skönhet och funktionalitet med sitt vida sortiment av belysning. Deras arv är deras styrka, och det har format dem till det varumärke de är idag.

Unik design i fokus

Konsthantverk tror på att skapa produkter som sticker ut och berör. Deras designfilosofi är enkel men kraftfull: varje produkt ska vara en konstnärlig prestation och samtidigt förbättra din vardag. De strävar alltid efter att överraska och inspirera genom sina bordslampor, golvlampor, plafonder, taklampor och pendlar.

Exceptionell hantverksskicklighet

Varje produkt från Konsthantverk är ett exempel på hantverksskicklighet. Deras skickliga hantverkare använder högkvalitativa material och traditionella tekniker för att skapa produkter av oöverträffad kvalitet och hållbarhet. Varje produkt är en hyllning till konsten att skapa för hand.

Hållbarhet och miljöansvar

Konsthantverk tror på att ta ansvar för vår planet och framtida generationer och har därför engagerat sig starkt i att använda miljövänliga material och tillverkningsmetoder för att bidra till en mer hållbar och medveten värld.

Konsthantverk bjuder in till sitt breda sortiment och upptäcka den perfekta balansen mellan skönhet, funktionalitet och hållbarhet, med målsättningen är att berika ditt hem med produkter som inte bara är konstverk i sig, utan också gör din vardag enklare och mer elegant.

Få 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB