ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

Scandi Living Dots

En servis i skandinavisk design, med ett vackert formspråk och jordnära toner. Det beskriver Dots från det svenska varumärket Scandi Living. Här hittar du alla delar av alltifrån tallrikar, till skålar och muggar, som tillsammans bildar en komplett servis.
19 träffar sorterat på

Dots – En servis i skandinavisk design från Scandi Living

Scandi Living tillverkar funktionella produkter av hög kvalitet, i en stilren, skandinavisk design. Dots är en av det svenska varumärkets mycket omtyckta serviser. En servis som passar både till vardagar som under festliga tillfällen, tack vare det vackra formspråket och jordnära kulörerna.

Alla delar i Dots tillverkas med dekorativa reliefmönster, vilka sträcker sig som ett band av pärlor runt porslinet. Detta ger servisen en modern och samtidigt tidlös design, som gör att den passar till alla dagar och aldrig går ur tiden.

Vilka delar innehåller servisen Dots?

Den uppskattade servisen Dots innehåller ett flertal delar till det dukade bordet, som tillsammans bildar en komplett servis i skandinavisk stil.

Dots innehåller alltifrån högkvalitativa mattallrikar, assietter och frukostskålar, till stilrena muggar och serveringsfat, alla i Scandi Livings avskalade, tidlösa design med ett modernt uttryck.

Vilket material är Scandi Living Dots tillverkad av?

Alla delar ur servisen Dots är tillverkade av vitroporslin, ett material känt för sin höga hållbarhet. Vitroporslin, som är ett något tätare porslin, möjliggör också för klara, fina färger i glasyren.

Kan man använda porslinet Dots i mikrovågsugn?

Ja, servisen Dots kan du använda både i ugn och mikrovågsugn.

Kan man använda porslinet Dots i frysen?

Ja, alla delar ur Dots går bra att ställa in i frysen.

Kan man diska servisen Dots i diskmaskin?

Ja, hela servisen Dots kan diskas i diskmaskinen.

Dots – En servis från Scandi Living för det skandinaviskt inredda hemmet

Med Dots kan du duka upp bordet inför middagar med vänner och familj, tillsammans med till exempel Scandi Livings stilrena dukar och tygservetter i matchande nyanser, ihop med vackra glas och fina ljusstakar. Servisen Dots blir blickfånget i arrangemanget på bordet tack vare de dekorativa reliefbanden av pärlor som omsluter var tallrik och fat.

Med muggar från Dots är det dock lika härligt att till exempel ta en kopp te i avskildhet, bland filtar och kuddar i soffan under en stund för dig själv.

Få 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB