ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Vin- & bartillbehör

Vin- och barutrustning gör det enklare och roligare att servera och förvara drycker och skapar dessutom rätt känsla för stora och små tillfällen. Här kan du utforska vårt stora utbud av vinredskap och barredskap från kända och populära varumärken.
159 träffar sorterat på
1
...
5
Sida 1 av 5

Vinutrustning och barutrustning för alla tillfällen

Oavsett om du ska bjuda familjen på vin eller vännerna på goda, läskande drinkar i kvällssolen har det aldrig varit lättare än med vin-&bartillbehör från Nordic Nest. Oavsett om du är bartender på heltid eller mest framåt natten så hittar du här allt du behöver för långa vinkvällar och lyckade drinkar.

Väldesignade vintillbehör

Lika viktigt som det är att investera i fina vin - & champagneglas, lika viktigt är det att införskaffa bra vintillbehör. Det är både enklare och roligare att servera vin på rätt sätt. Här hittar du bland annat redskap så att du kan återförsluta din vinflaska på rätt sätt samt fina och praktiska vinställ. Att ge bort vintillbehör i present kan vara ett stort tips, kanske kan ett dropp-stopp i kombination med en fin vinflaska vara något? Georg Jensen, Orreforsoch Le Creuset har vintillbehör till alla vinälskare!

Bartillbehör till hemmabaren

För att lyckas med goda drinkar kan drinktillbehör vara allt som behövs! Oavsett om du är i behov utav drinkmått, muddlare, hela drinkset eller annan barutrustning så hittar du det hos Nordic Nest. Genom att köpa cocktailtillbehör som pinnar och en kanna att servera i från, kommer ditt cocktailparty bli sommarens höjdpunkt! Populära varumärken inom bartillbehör hittar du hos bland annat Dorre och ferm LIVING.

Enklare dryckestillbehör

Även vid enklare dryck kan tillbehör behövas. Kapsylöppnare, flasköppnare och sugrör kan underlätta och är bra att ha hemma.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB