ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Snapsglas

Vid festliga evenemang och högtider är snapsglas och shotglas ett måste. Vare sig det handlar om en alkoholfri dryck eller en starkare sprit så kommer dessa små snapsglas vara viktiga stämningshöjare. Vi erbjuder snapsglas och shotglas i stilrena och färgglada designer från en mängd kända varumärken.
67 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Snapsglas och shotglas för festliga tillfällen

Olika spritsorter serveras bäst i snapsglas. Även kaffe och desserter fungerar utmärkt att förtära i ett snapsglas. Hos oss finner du fina och roliga snapsglas och shotglas från en mängd kända varumärken.

Vilka snapsglas och shotglas är populärast?

Snapsglas och shotglas fyller en viktig funktion under små och stora evenemang. De passar utmärkt för servering av olika spritsorter. Exempelvis så är Orrefors snapsglas ett väldigt populärt val hos våra kunder, men även Iittala snapsglas har en plats i vårt utbud.

Topp tre mest populära varumärken för snapsglas och shotglas

  1. Orrefors
  2. Rosendahl
  3. Nachtmann


Hur mycket rymmer ett snapsglas?

Ett snapsglas rymmer i regel runt 5 cl. Detsamma gäller shotglas som fyller samma funktion som snapsglasen. Är du på jakt efter något större så går det även att hitta fina spritglas.

Hur stora är likörglas?

Likörglas är mindre glas och har en fin fot. Dessa glas rymmer i regel 5–10 centiliter.

Ska jag välja snapsglas på fot eller utan?

Traditionellt sett så finns både snapsglas på fot och snapsglas utan fot. Snapsglas på fot påminner om mindre champagneglas och vinglas, och passar perfekt till sötare drycker såsom likörer. Snapsglas utan fot och shotglas är normalt sett mindre, och passar bäst till drycker med hög alkoholhalt.

Hur många snapsglas behöver jag?

Eftersom snapsglas och shotglas är en vanligt förekommande servis vid större evenemang så kan det vara en bra idé att ha tillräckligt med glas för samtliga gäster. Praktiskt nog så kommer ofta våra glas i flerpack, om tanken är att ha flera av samma glas.

Det är även möjligt att köpa många av våra glas var för sig, om du skulle önska roliga shotglas i unika färger och designer. Detta är även ett bra val för ivriga samlare av snapsglas och shotglas

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB