ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Mjölkkannor

Servera mjölken till kaffet i en praktisk och vacker mjölkkanna. Vi har ett stort utbud av både stora och små mjölkkannor, med eller utan lock. Duka upp en härlig lördagsfika och servera mjölken eller grädden i en passande kanna som kanske utmärker sig eller ingår i samma serie som din servis.
165 träffar sorterat på
1
...
5
Sida 1 av 5

Mjölkkanna – praktiskt och dekorativt

För alla som har mjölk eller grädde i kaffet är en mjölkkanna ett måste. I vårt sortiment hittar du flera mjölkkannor i olika material, storlekar och stilar. Oavsett om du vill ha en liten eller stor kanna, eller om du föredrar en kanna i glas, porslin eller rostfritt stål är det därför lätt att hitta något som passar tillsammans med dina koppar och muggar.  Här kan du hitta våra utvalda designfavoriter från kända varumärken.

Vilken mjölkkanna är mest populär?

I vårt sortiment kan du hitta flera olika funktionella mjölkkannor, med eller utan handtag och lock. Mjölkkannorna kommer också i flera olika stilar och designer, allt för att du ska hitta den perfekta kannan som passar in hemma hos dig. Här kan du hitta populära mjölkkannor i allt från modern och stilren design från Ernst och NJRD. Du kan också hitta en mjölkkanna i gammaldags och antik modell med målade blommor eller enfärgade designer från Rörstrand och Bloomingville.

I vilket material tillverkas mjölkkannor?

Här hos Nordic Nest hittar du mjölkkannor som tillverkas i flera olika material. Vanligt är att mjölkkannor tillverkas i keramik då det bevarar temperaturen bra, men porslin är också ett väldigt praktiskt material med vackert utseende. På hemsidan kan du också hitta en mjölkkanna i glas eller en mer slitstark mjölkkanna i rostfritt stål som ger ett stilrent och elegant utseende.

Så väljer du rätt mjölkkanna

När du ska köpa en mjölkkanna kan du antingen välja att köpa en kanna som matchar till de koppar och muggar du redan har hemma, vilket skapar en harmonisk, iögonfallande helhet av din dukning. Till flera serviser ingår kaffekanna, tekanna och sockerskål och finns det även en mjölkkanna tillhörande den servis du har är detta därför ett utmärkt alternativ för att komplettera din dukning. Hos oss hittar du utöver fullständiga serviser andra mjölkkannor, exempelvis olika klassiska vita mjölkkannor i fina designer, som passar till flera olika stilar eller utmärkande eleganta designfavoriter.

Vilken mjölkkanna är bäst att skumma mjölk i?

För att kunna skumma mjölk direkt i din mjölkkanna behöver den vara en lite större modell. En hög mjölkkanna undviker spill och ger också utrymme för mjölken att få plats trots den ökade volymen på grund av mjölkskummet.  

Mjölkkanna med lock

Mjölkkannor har vanligtvis inget lock, men här kan du hitta även dessa varianter om det är så att du söker en mjölkkanna med lock. I dessa kan du förvara mjölken längre om det blir något över i kannan efter en kaffestund. Använder du en mjölkkanna ofta eller varje dag är en kanna med lock därför ett bra alternativ.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB