ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Dukning & Servering/Kannor & Karaffer/Vattenkaraffer & Kannor

Vattenkaraffer & Kannor

Bjud dina gäster på vatten i en tjusig vattenkaraff eller kanna. Karaffen placeras ofta mitt på bordet och är därför en viktig detalj i vacker dukning. Vi har ett brett utbud av tillbringare, vattenkaraffer och vattenkannor både med och utan lock från välkända varumärken i snygg design.
394 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
11
Sida 1 av 11

En vacker vattenkaraff eller vattenkanna – ett perfekt komplement till en fin dukning

Att servera vatten i en kanna eller karaff är ett praktiskt och trevligt inslag vid måltiden, oavsett om det är till vardag eller till fest. Hos oss hittar du flera vattenkannor, vattenkaraffer och tillbringare att välja mellan som passar till alla tillfällen. Vi har olika varianter anpassade till vatten, vin, whiskey eller andra drycker. Här hittar du det du söker oavsett om du önskar en vattenkaraff med lock eller utan och om du föredrar en glaskaraff eller något annat vackert material.

Vilka karaffer och kannor är mest populära?

Du hittar här ett stort urval av karaffer och vattenkannor i olika färger, former och storlekar anpassade för alla olika tillfällen. I vårt sortiment har vi samlat allt från glaskaraffer utan lock, till exempel den populära Ripple karaff från danska ferm LIVING. Vi har även praktiska vattenkaraffer i glas med lock från bland annat Eva Solo och Audo Copenhagen. Du hittar här moderna och stilrena karaffer från Iittala och Orrefors. För dig som föredrar lite mer traditionella tillbringare eller vattenkannor i porslin med handtag finns det också mycket att välja på exempelvis från det populära varumärket Rörstrand. Bland det breda urvalet av våra favoritdesigner hittar du också de charmiga Mumin-kannorna från Arabia.

Vattenkaraffer – praktisk funktion i unik design

Från stora vattenkaraffer i rostfritt stål till dekorativa vattenkannor i keramik och praktiska glaskaraffer med lock – här hittar du vårt urval av designfavoriter som passar perfekt till alla dukningar, oavsett stil. En karaff är inte bara mycket praktisk utan bidrar också till dekorationen genom sin design. Rustika vattenkannor av lera kan skapa en vacker, naturlig och antik atmosfär på matbordet medan i porslin ofta är vackert dekorerade och ger din bordsdekoration en vacker lekfull touch. Förutom de klassiska glaskarafferna hittar du här också flera färgade vattenkaraffer som tillför en elegant färgklick till din dukning. Utöver de olika designerna skiljer sig karafferna och kannorna även i deras praktiska funktioner. Hos oss hittar du vattenkaraffer både med och utan lock eller kork. Vi har ett stort urval av karaffer både med och utan handtag, och du hittar även karaffer som säljs separat eller i set tillsammans med matchande glas.

Vilka material tillverkas karaffer och vattenkannor i?

Vattenkaraffen placeras ofta mitt på bordet och blir därför en viktig detalj i en vacker dukning. Det breda utbudet av karaffer och kannor i flera olika stilar och material gör det därför enkelt att hitta en karaff eller kanna som passar in i precis rätt stil. Här på Nordic Nest hittar du ett stort urval av designfavoriter i flera olika material. Här är de vanligaste materialen:

  • Keramik
  • Glas
  • Kristallglas
  • Rostfritt stål
  • Porslin
  • Plast

Hur mycket vatten rymmer en karaff?

Alla vattenkaraffer och vattenkannor är i olika storlekar för att passa bra till olika tillfällen. De vanligaste karafferna och kannorna rymmer mellan 0,5–2 liter.

Karaff till whiskey

Det är både stilrent, snyggt och praktiskt att hälla upp och förvara whiskey i en karaff. I vårt sortiment hittar du flera snygga karaffer som passar utmärkt till detta ändamål.

Vinkaraffer

Karaffer kan användas till flera olika drycker och söker du en vinkaraff har vi även ett stort utbud av snygga vinkaraffer i vårt sortiment.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB