ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Dukning & Servering/Serveringstillbehör/Servettringar & Servettställ

Servettringar & Servettställ

Servettringar och servetthållare är praktiska och dekorativa tillbehör till borddukningen, och hjälper dig att hålla ordning på dina servetter. Här finner du ett stort utbud av traditionella och moderna servettringar och servetthållare från kända varumärken.
50 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Sevettringar & Servettställ

Servettringar och servetthållare är praktiska och dekorativa tillbehör till borddukningen, och hjälper dig att hålla ordning på dina servetter. Här finner du ett stort utbud av traditionella och moderna servettringar och servetthållare från kända varumärken.

Servettringar och servetthållare till vackert dukade bord

Servettringar och servetthållare är inte bara praktiska, utan utgör även fina detaljer på bordet. Medan servettringar placeras runt enskilda servetter, så kan servetthållare och servettställ användas för att förvara servetter, och kan även stå på bordet under måltiden.

Här kan du utforska vårt sortiment av servettringar och servetthållare från kända varumärken.

Vilka servettringar är mest populära?

En fin servettring är det perfekta tillbehöret till servetten, och hjälper dig att duka ditt bord till perfektion. Servettringar möjliggör det för din kreativitet att flöda när du ska vika dina servetter. Hos oss finner du servettringar från kända varumärken som Aida, Dorre och Bloomingville servettring.

Topp tre mest populära varumärken inom servettringar och servetthållare

  1. Georg Jensen
  2. Sagaform
  3. Himla

Hur används en servettring?

En servettring är först och främst utformad för att trä servetter igenom. Med servettringar blir det enkelt att dekorera bordet lite extra till både små och stora tillfällen. En vit tygservett, ofta kombinerad med en klassisk servettring, ger omedelbart dukningen ett elegant och sofistikerat utseende.

En servettring kan även fungera som bordskort, eller användas som utgångspunkt till annat pynt på korten.

Hur många servettringar behöver jag?

Om du gillar att bjuda nära och kära på middag så kan det vara en bra idé att ha tillräckligt med servettringar till alla som väntas komma på besök. Det kan även vara bra att ha servettringar i en rad olika designer. Då är det lätt att variera valet av servetthållare för olika situationer. Du kan även välja snygga servettringar i enkelt formspråk som lämpar sig för bra för många olika tillfällen.

Vilket material ska mina servettringar och servetthållare vara?

Valet av material till dina servettringar och servetthållare har mycket att göra med personliga preferenser, och för vilka situationer servetthållarna som användas till. Speciellt populärt är servettringar i rostfritt stål, men du hittar även servetthållare och servettringar i mässing, servetthållare i trä och andra material i vårt utbud.

Materialet avgör även hur servettringarna ska rengöras. Därför är det viktigt att läsa instruktioner från leverantören, så att du bättre vet vad som gäller för dina servetthållare.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB