ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Serveringsskålar

Servera tillbehören till middagen i en vacker serveringsskål. Att servera mat i en skål är inte bara praktiskt utan även väldigt snyggt och stilrent. Här hittar du ett stort utbud av serveringsskålar, enskilt eller i set, och i olika färger, storlekar och material från välkända varumärken.
649 träffar sorterat på
1
...
19
Sida 1 av 19

Serveringsskål – vacker detalj till alla tillfällen

Att servera god hemlagad mat eller en stor sallad i en fin serveringsskål skapar verkligen till en harmonisk, iögonfallande dukning, vilket bidrar till en trevlig atmosfär runt bordet. Serveringsskålar bidrar inte bara till en fin dukning utan är även ett mycket praktiskt sätt att servera mycket mat till flera gäster på. Här hittar du ett stort utbud små skålar som säljs separat och i set, men även stora fina skålar som rymmer mycket mat. Välj en skål i den storlek, färg och stil som passar dig bland våra designfavoriter från välkända varumärken.

Vilken skål är mest populär?

I vårt stora sortiment hittar du stora och små serveringsskålar för alla tillfällen. Du ska välja en skål som faller dig i smaken och tillför något till ditt hem. Den ska också vara praktisk för att passa till just dina behov. Tänk därför efter om du behöver en stor serveringsskål med lock, eller om mindre serveringsskålar i set kanske är mer användbart för dig. Våra serveringsskålar i set är mycket populära då de bidrar till en stilren enhetlig dukning, exempelvis vid tacobuffén. Välj mellan en stilren skål i glas från Iittala eller en skål i en stark färg från Le Creuset. Här hittar du också vackra skålar från de välkända märkena Mateus samt från Rörstrands två populära serier Ostindia och Swedish Grace.

Vilken serveringsskål ska du välja?

Oavsett om du vill ha en stor skål eller en liten skål har vi ett stort utbud av skålar som passar till alla tillfällen. En stor serveringsskål passar bra till servering av mat till ett stort antal gäster. Att servera en hemgjord sallad i en vacker salladsskål är också något som förgyller en fin, harmonisk dukning. När en skål inte står i centrum på ett middagsbord passar den utmärkt att använda vid andra tillfällen, exempelvis som fruktskål, eller varför inte chipsskål eller godisskål. Små skålar är också perfekta att använda till dippar och såser. För att styla din dukning extra fint kan du matcha stora och små serveringsskålar från samma serie och skapa en harmoni vid middagen. Många serviser kommer med tillhörande serveringsskålar och för dig som trivs med en enhetlig, stilren dukning kan du därför välja en serveringsskål som matchar din servis du har hemma. Vill du i stället att din serveringsskål ska stå ut och synas på matbordet kan du välja en mer färgstark och originell skål till din dukning.

Vilket material tillverkas serveringsskålar i?

Serveringsskålar tillverkas i flera olika material. Oavsett vad för material du föredrar på din serveringsskål, porslin, keramik eller glas, har vi ett stort utbud för dig att välja mellan. En skål i glas är stilren och modern och passar bra till flera olika dukningar och tillfällen. För att låta en färgglad sallad sticka ut på matbordet är en salladsskål i glas ett perfekt alternativ! Vill du i stället ha en vacker, extraordinär serveringsskål har vi dekorativa skålar i porslin i fina färger och former som passar alla tillfällen.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB