ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Tårtfat & Kakfat

Duka fram efterätten med fina kakfat och maffiga tårtfat. Här hos oss finns allt från kakfat på 3 våningar till tårtfat på fot från kända och exklusiva varumärken som bland annat Iittala, Rörstrand och Mateus.
52 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Eleganta tårtfat och lyxiga kakfat

Inför årets alla speciella dagar när tårta, desserter eller kakor ska bjudas på passar ett tårtfat eller kakfat perfekt. Faten hjälper till att skapa den rätta stämningen samtidigt som det också gör det lättare att servera. Oavsett om du letar efter ett tårtfat med lock eller ett kakfat på fot – så hittar du hos oss ett fat till alla tillfällen!

Ska jag välja ett tårtfat på fot eller ett med lock?

Det kan det vara svårt att veta vilket tårtfat du behöver. Ett tårtfat på fot gör att tårtan kommer upp lite och där med syns lite extra. Med det får din dukning lite volym och ser lyxig ut. Ett tårtfat med lock är praktiskt och gör att tårtan håller sig fräsch. Det skyddar också tårtan från att ta smak från annat i kylskåpet.

Tårtfat från tre populära märken

  1. Iittala -tårtfat från den populära serien Kastehelmi finns i två olika storlekar.
  2. PotteryJo har tårtfat på fot i vårens alla färger
  3. Bloomingville har bland annat ett praktiskt tårtfat med lock

Kakfat med flera ändamål

Ska du ha ett klassiskt kalas med sju sorters kakor kan ett elegant kakfat vara en fin och praktisk lösning. För att få plats med alla olika kakor kan ett kakfat på flera våningar passa bra. Ett kakfat på fot kan också användas till chark, eller varför inte till frukt och grönt?

Maffiga kakfat på 3 våningar

Det vanligaste kakfatet är det på 3 våningar. Men hos oss hittar du kakfat för livets alla stunder i olika storlekar och utseenden. Vi har kakfat i glas, kakfat på fot men också kakfat i olika våningar.

Kakfat från tre populära märken

  1. Brittiska Spode har kakfat på 3 våningar
  2. Både Royal Copenhagen och Lyngby Porcelæn har kakfat på 2 våningar
  3. Rörstrand har ett högt kakfat i den tidlösa serien Swedish Grace.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB