ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Assietter

Här hittar du assietter från populära serier som Swedish Grace och Mon Amie.
1244 träffar sorterat på
1
...
35
Sida 1 av 35

Assietter för alla tillfällen

Tack vare den praktiska storleken på assietter, har dem ett väldigt brett användningsområde vilket gör dem mycket populära. Du kan lika väl ha dem på frukostbordet en vardagsmorgon som på finare tillställningar.

Vilka assietter är mest populära?

Hos oss kan du hitta ett brett sortiment av assietter från kända märken som Mateus, Rörstrand och Arabia med designer för varje hem och inredningsstil.

Våra topp fem mest populära assietter:       

Vilka assietter passar mig bäst?

Vid val av dina nya assietter så finns det ett antal saker du bör ha i åtanke för att välja den som är bäst lämpad för dig och dina behov.

  • Ska jag köpa assietter i set eller enskilda?
  • Vilka designs och mönster passar till den servis jag redan har?
  • Vilket material ska jag välja?

Material

Assietter tillverkas i ett antal olika material som alla bör hanteras olika och passar bäst till olika situationer.

Keramik

Keramik är ett samlingsnamn för material som tillverkas av lera. Materialet tål att bli diskat i diskmaskin och har även en relativt snabb torktid, vilket gör det väl anpassat för vardagsbruk.

Porslin

Detta mycket vackra material utstrålar elegans som sätter en sofistikerad prägel. Lika bra som du kan använda det till vardags, kan du använda det till finare tillställningar.

Stengods

Stengods har ett något mer robust och rått uttryck och passar därför perfekt till dig som gillar den mer rustika stilen.

Vad definierar en assiett?

En assiett har en diameter på 15–20 cm vilket gör dem mindre än en normal middagstallrik och därför passar perfekt till att använda vid servering av förrätter, desserter eller att ha dina tillbehör på vid stora middagar.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB