ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Dukning & Servering/Tallrikar/Serviser & Startset

Serviser & Startset

Här har vi samlat serviser och startset med porslin som passar både till vardags och vid högtidligare tillfällen så som bröllop och jubileum.
197 träffar sorterat på
1
...
6
Sida 1 av 6

Duka ditt bord med vackra serviser

Serviser är startpunkten för ett fint och väldukat bord och är en naturlig del både i vardagen och på festligare tillställningar. Serviser och startset är inte bara ett utmärkt val för dig som vill ha nya tallrikar och skålar på bordet, utan även för dig som ska flytta hemifrån.

Matcha servis och bestick

För att binda samman och få en enhetlig dukning på bordet, kan du gärna matcha bestick och servis. Ta servisens eventuella färger som utgångspunkt och välj därefterbestick utifrån det. Har servisen även vissa metalliska accenter så kan du gärna matcha med dessa.

Populära serviser

I vårt breda sortiment på Nordic Nest, kan du hitta serviser och startset från välkända märken som Bitz och Arabia, i utföranden som garanterat passar din inredningsstil.

Hur väljer jag den rätta servisen för mig?

Serviser tillverkas av en rad olika material vilket både påverkar hur dem ser ut och vilket uttryck dem får i ditt hem. Materialet påverkar även hur du ska ta vara på servisen och är därför lika viktigt att ha i åtanke som utseendet.

Keramik

Keramik är ett samlingsord för produkter som skapats av lera inkluderar både stengods och porslin. Det är ett av de mest populära materialen då det genom glasering och dekoration kan bilda serviser med vackra mönster och färger.

Porslin

Porslin som är en del i keramikfamiljen skiljer sig något från övrig keramik då den innehåller mycket mer kaolinlera vilket ger ett vitt och någon genomskinligt utseende. Detta utseende gör porslinsserviser mycket vackra och ger en exklusiv upplevelse.

Stengods

Stengods som även detta material ingår i keramik har en något mer rustik och grövre stil. Materialet kan även glaseras vilket möjliggör att servisen kan ha en rad olika färger.

Glas

Det genomskinliga utseende hos glas ger det en mycket unik och elegant stil som du även kan kombinera med tillbehör av andra material som exempelvis keramik.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB