ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Toalettborstar

En toalettborste är praktisk, men den kan också vara snygg. Välj en design som passar till din övriga badrumsinredning.
75 träffar sorterat på
1
...
3
Sida 1 av 3

Toalettborste – en praktisk och funktionell badrumsinredning

En toalettborste är ett viktigt verktyg för att hålla badrummet rent och hygieniskt, men med en elegant toalettborste i modern design kan du även hålla badrummet fläckfritt med stil.

Hos oss på Nordic Nest hittar du flera stilrena toalettborstar från kända varumärken.

Vilka toalettborstar är mest populära?

Här hittar du toalettborstar i många olika typer av design och utformning. Här kan du hitta en toaborste i unik design som matchar in med resten av din inredning i badrummet. Söker du efter en toalettborste som står på golvet, eller en vägghängd toalettborste?

Här kan du hitta toalettborstar från kända varumärken som exempelvis House Doctor, blomus och Mette Ditmer.

De toalettborstar som är mest populära hittar du från varumärken som:

Vilka material är toalettborstar gjorda av?

Skaftet är ofta gjord av syntetiskt material, eftersom de inte ska dra till sig vatten. Här finns också borsthuvuden till toalettborste i silikon, till skillnad från traditionella borsthuvuden i syntetmaterial eller plast.

Skålen som skaftet placeras i kan vara gjorda av flera olika material. Bland de mest populära materialen är exempelvis plast, keramik, metall eller betong. Här kan du hitta toalettborste i mässing och guld eller varför inte en toalettborste i svart? Om du väljer ett tyngre material är risken mindre att din toalettborste välter av misstag.

Hur ofta ska jag byta toalettborste?

Din toalettborste bör bytas ut regelbundet, men om du tar väl hand om den och rengör den regelbundet behöver den inte bytas lika ofta. Efter användning ska toalettborsten sköljas i rent vatten. Helst bör du också använda toalett- eller klorrengörare också.

Tips: Flera av våra toalettborstar går att köpa som refill. Då behöver du endast byta ut själva borstdelen. Detta är både smidigt och ett miljövänligare alternativ.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB