ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Inredning/Ljusstakar & Ljuslyktor/Ljuslyktor & Ljusfat

Ljuslyktor & Ljusfat

Levande ljus i en ljuslykta eller på ett ljusfat skapar omedelbart en mysig stämning i ditt hem.
756 träffar sorterat på
1
...
21
Sida 1 av 21

Lys upp dit hem med ljuslyktor & ljusfat

Ljuslyktor och ljusfat är det perfekta sättet för dig att kombinera stämningsfull belysning med vackra skulpturer och inredningsdetaljer. Ljusfat är vackert utsmyckade och är ofta tillverkade av glas i mängder av olika färger och former vilket ger ett vackert och rogivande sken runt sig. Matcha gärna med dukningen på ditt matbord för att få ett enhetligt utförande, eller varför inte välja en i en vacker färg som sätter kontrast till den övriga dukningen? Det är helt upp till dig att välja.

Vilka ljuslyktor & ljusfat är mest populära?

Hos oss på Nordic Nest kan du hitta ett rikt sortiment med lyktor och fat i ett stort antal olika färger, former och design från kända varumärken, för att hjälpa dig att skapa ett hem att
älska.

Våra mest populära ljuslyktor & ljusfat:

Färg, form & design

Ljuslyktor och ljusfat kommer i alla möjliga olika kulörer och utföranden i allt från minimalistisk och modern stil till mer klassisk och retroinspirerad stil.

Är det just en mer färgglad stil du är ute efter, kan du ta en titt på Iittalas ljuslyktor med sin tidlösa design. Vill du i stället dekorera ditt hem med eleganta och lyxiga ljuslyktor och fat är produkter från Georg Jensen ett utmärkt alternativ.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB