ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Inredning/Speglar/Väggspeglar

Väggspeglar

En väggspegel passar lika bra i hallen som i klädkammaren. Vi har både små och stora väggspeglar som är lika dekorativa som praktiska.
718 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
20
Sida 1 av 20

Förnya ditt hem med en ny väggspegel!

Väggspeglar är en väsentlig del i alla hem, inte bara för dess funktion utan även som inredningsdetalj. Här kan du hitta en väggspegel som passar just dig. Hos oss finner du ett urval av väggspeglar i många olika storlekar, former och stilar.

En väggspegel kan ha stor inverkan på atmosfären i ditt hem, inte bara för att den ger ett rum mer ljus, men en väggspegel kan också få rummet att kännas större. Oavsett om du letar efter en väggspegel för sovrummet, vardagsrummet eller till och med köket har du här hos oss på Nordic Nest ett stort utbud av väggspeglar att välja mellan.

Vilken väggspegel är mest populär?

I vårt stora sortiment kan du hitta ett brett urval av populära väggspeglar i olika design från kända varumärken som exempelvis Gubi, House Doctor och ferm LIVING.

Söker du efter en liten eller stor väggspegel finns här många olika alternativ att välja mellan. Du kanske är ute efter en rund väggspegel, eller varför inte oval eller rektangulär? Här kan du hitta en väggspegel som passar just dig i en mängd olika former, färger, stilar och design.

Här hittar du en mängd andra väggspeglar från kända varumärken som till exempel:

Hur ska jag sätta upp min spegel på väggen?

När du fått hem din väggspegel och det är dags att hänga upp din spegel på väggen är det bra att börja med att mäta vart du vill att spegeln ska sitta. Därefter är det dags för att förborra hål i väggen där du sedan fäster pluggarna. När det är gjort fäster du hållarna, eller clipsen för att slutligen hänga upp spegeln.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB