FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31 JANUARI

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 500 bonuspoäng

Inspiration/Inred matplatsen/Matplatsen inne/5 julklappstips för den nyinflyttade
Stilrena och snygga tallrikar och skålar från Lines-serien i beigt från NJRD tillsammans med stoff nagel ljusstake i svart är ultimata julklappstipset för den nyinflyttade. Foto: @homebynicky

5 julklappstips för den nyinflyttade

Vet du inte vad du ska ge den nyinflyttade i julklapp? Här listar vi 5 julklappstips för det nya hemmet! Alltifrån tidlösa designklassiker som Swedish Grace tallrikar till moderna ljusstakar och värmande plädar. Detaljerna som hjälper en att skapa ett ombonat hem som bjuder in till umgänge och oförglömliga stunder!
måndag 2 november 2020
Dela artikel

JULKLAPPSTIPS 1 - TIDLÖSA MATTALLRIKAR FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Varför inte ge bort en tidlös designklassiker i julklapp till det nya hemmet? Tidlösa mattallrikarna Swedish Grace från Rörstrand är en sann klassiker som passar de flesta hem och stunder. En omtänksam gåva som bjuder in till umgänge och många nya minnen runt ett dukat bord – till fest som vardag. Eller varför inte ge bort ett stilrent och modernt porslin som NJRD Lines? Ett set med tallrikar blir en perfekt julklapp till den nyinflyttade – oavsett om det bidrar till en befintlig samling eller om det är till det allra första hemmet.

Stilrena och snygga tallrikar, skålar och muggar från Lines-serien i brunt från NJRD är ultimata julklappstipset för den nyinflyttade.
NJRDLines assiett Ø21 cm
74 kr149 kr
Stilren och snygg Swedish Grace tallrik i vitt från Rörstrand är ultimata julklappstipset för den nyinflyttade. Bild från @picsbyellen

En tidlös designklassiker som Swedish Grace blir en uppskattad julklapp till den nyinflyttade! Foto: @picsbyellen

JULKLAPPSTIPS 2 - BESTICKFAVORITER

Vet du med dig att den nyinflyttade vill förnya lite? Eller kanske används plastbestick flitigt? Slå in ett stilfullt paket fyllt av bestickfavoriter i jul! Stilrena Scandi Living Polar bestickset och eleganta besticken Oxford från Gense passar in i de flesta hem till olika sorters av tillfällen.

Stilrena och tidlösa Polar bestick från Scandi Living i rostfritt stål är ultimata julklappstipset för den nyinflyttade.

Ge bort Polar bestickset från Scandi Living till någon av dina nära och kära i julklapp! 

Oxford bestick från Gense.

Stilrena Oxford-besticken från Gense kan användas till vardag som fest. 

JULKLAPPSTIPS 3 - MJUKA & VÄRMANDE PLÄDAR

Ge bort en mjuk julklapp i år som värmer och bidrar till en ombonad känsla i hemmet – både kring matplats, som sovrum och vardagsrum. En stilren ullpläd från NJRD eller Scandi Living blir en uppskattad julklapp som passar flera olika hem och stilar!

Mjuka och snygga Rectangles ullpläd seasonal edition i rött från NJRD är ultimata julklappstipset för den nyinflyttade.

En mjuk julklapp från NJRD såsom denna snygga Rectangles ullpläd skapar en ombonad känsla i det nya hemmet!

Mist grå-vit ullpläd från Scandi Living.

Mist ullpläd från Scandi Living.

Wicker grå ullpläd från Scandi Living.

Wicker ullpläd från Scandi Living.

JULKLAPPSTIPS 4 - EN STILFULL LJUSKÄLLA

En ljusstake eller ljuslykta är klassiska inflyttningspresenter och till jul blir det extra stämningsfullt och passande! Ge bort den stilrena och trendiga Stoff Nagel ljusstake eller enkla ljuslyktor som Valkea från Iittala som får sprida värme i hemmet. En enkel ljusstake blir även den en fin julklapp som kan användas både till dukningar som till att förhöja matplatsen.

Trendiga och stilrena STOFF Nagel ljusstake i svart är ultimata julklappstipset för den nyinflyttade. Foto: @homebynicky

En Stoff ljusstake är en tidlös julklapp som skapar en trendig och härlig stämning i hemmet! Foto: @homebynicky

Stilrena Nappula ljusstake i silver är ultimata julklappstipset för den nyinflyttade.

Nappula ljusstakar i stål från Iittala.

Ljusstakar från Cooee Design.

Dessa enkla och stilrena Cooee ljusstakar är en tidlös inflyttningspresent!

JULKLAPPSTIPS 5 - VACKRA KAFFEKOPPAR TILL MORGONKAFFET

Ett säkert kort som julklapp till den nyinflyttade är en vacker kaffemugg till morgonkaffet eller fikat. Är du tveksam på vilken stil som passar det nya hemmet? En modern touch till hemmet med NJRD Lines eller Scandi Livings stilrena Freckle passar in hos de flesta. Eller våga lite färg med Mon Amie från Rörstrand eller muggen Havspil för den som älskar blåvitt porslin!

Stilrena beigea kaffekoppen i Lines-serien från NJRD är ultimata julklappstipset för den nyinflyttade. Foto: @helenas.hem
NJRDLines mugg 50 cl 2-pack
259 kr329 kr
Havspil kaffemugg är klassiskt blåvitt porslin till julfikat.

Havspil mugg från Scandi Living passar både till jul som sommar och är perfekt till julfikat i det nya hemmet! 

Stilrena och söta beigea kaffekoppen i Freckle-serien från Scandi Living är ultimata julklappstipset för den nyinflyttade.
Scandi LivingFreckle mugg 38 cl
87 kr109 kr

Styling: Elin Forsander, Anna Magnusson, Madeleine Petersson, Ellinor Johansson Foto: Angeliqa Dahldorf, @homebynicky, @ebbavonsydow, @helenas.hem

Arijana Kapic
Skribent

FLER JULKLAPPSTIPS

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB