ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Inspiration/Trender & Livsstil /Mimi Höglins 8 julklappstips
Ullplädar är en av Mimi Höglins 8 julklappstips.

Mimi Höglins 8 julklappstips

Influencern och Youtubern Mimi Höglin tipsar om åtta stilrena julklappstips att inspireras av. Allt från ljuslyktor till plädar och vaser som är perfekta att ge bort till nära och kära, eller varför inte till dig själv? Här är säsongens julklappsfavoriter från Mimi!
torsdag 25 november 2021
Dela artikel

8 JULKLAPPSTIPS FRÅN MIMI:

Mimi Höglin är Youtuber och influencern vars varma och äkta personlighet dagligen fångar följarnas intresse. Låt dig inspireras av Mimis åtta tips på julklappar som passar lika bra till familj som vänner.

Influencern och Youtubern Mimi Höglin tipsar om 8 julklappstips att inspireras av och ge bort till dina nära och kära.

Mimi Höglin är Youtuber och influencer som inspirerar sina följare dagligen med inredningstips och glädjespridande inlägg.

1.   ULLPLÄD FRÅN SCANDI LIVING

- Ett måste på vinterhalvåret är denna hållbara mjuka pläd i ull från Scandi Living och som passar perfekt till all typ av inredning då denna skönhet finns i flera olika färger, berättar Mimi.

2.   LINES TE- & MJÖLKKANNA FRÅN NJRD

- Lines te- och mjölkkanna perfekta julklappen att ge till en te- eller kaffeälskare. Det är tidlös design som kommer hänga med i alla år, och hur fint är det inte att matcha dessa två på bordet?, berättar Mimi.

Kannorna finns i flera olika fina färger och är fin att matcha med andra produkter från stilrena Lines-serien från NJRD.

3.   SHELL SKÅL FRÅN BY ON

- Shell skålen från trendiga By On är en serveringsskål i form av en snäcka som passar alla typer av middagar eller varför inte låta den pryda en hylla. Hjälp dina föräldrar att följa med i trender och ge bort denna fina i julklapp, menar Mimi.

Lines tekanna och mjölkkanna i vitt från NJRD är två av Mimi Höglins 8 julklappstips.

NJRDs mjölkanna och tekanna är två av Mimis julklappstips som är perfekta att använda till morgonkaffet eller till fikastunden.

4.   DRIFT VAS FRÅN COOEE DESIGN

- Ännu en trendriktig vas, denna gång i en unik böljande form med en matt sandstruktur från Cooee Design. Vill man ligga på plussidan hade jag placerat trollhassel i vasen för den ultimata julklappen för den som behöver en hjälpande hand i inredningsvärlden, berättar Mimi.

5.   BALLOON VAS FRÅN LOUISE ROE

Mimis nästa julklappstips är denna eleganta Balloon vasen som är perfekt att fyllas med fina blommor eller kvistar i! Mimi berättar att:

- Om man vill slå på stort och överraska sin käraste är denna vas från Louise Roe Copenhagen ett givet val. Modern, trendig och alldeles alldeles underbar.

Balloon vas i klar från Louise Roe Copenhagen är en av Mimi Höglins 8 julklappstips.

Balloon vasen från Louise Roe Copenhagen är en av Mimis julklappstips – färgen Smoke är hennes favorit.

6.   LYRIC LJUSLYKTOR FRÅN TELL ME MORE

Lyric ljuslyktor från Tell Me More är nästa julklappstips av Mimi.

- Om du vill köra på det säkra kortet till din inredningstokiga vän, då är dessa ljuslyktor den perfekta julklappen. Blanda storlekar och färger för att få till rätt känsla. Ett tips är att gå ihop några stycken för den ultimata julklappen, berättar Mimi.

7.   LYKKE ONE LJUSSTAKE FRÅN COOEE DESIGN

- Vart man än väljer att placera denna gudomliga Lykke One ljusstake så talar den för sig själv. Ljusstaken från Cooee Design är verkligen ett ”statement piece” som kommer passa in i alla hem, säger Mimi.

Lyric ljuslyktor från Tell Me More i bruna nyanser är en av Mimi Höglins 8 julklappstips.

Dessa Instagram-vänliga ljuslyktor är enligt Mimi perfekt julklappstips att ge bort till din inredningstokiga vän.

Lykke One ljusstake i färgen Dark silver från Cooee Design är en av Mimi Höglins 8 julklappstips.

Dekorera ditt vardagsrumsbord eller hylla med Lykke One ljusstake som enligt Mimi blir ett ”statement piece” i allas hem.

8. STOFF NAGEL LJUSSTAKE

Mimis sista julklappstips är en riktig klassiker! Mimi berättar att:

- Ingen kan ha missat ljusstaken från Stoff. Denna klassiker är en samlares dröm, för vem gillar inte dansk design? Ett mindre paket men som kan bli en återkommande julklapp år efter år då den kan byggas på i oändliga formationer, bara fantasin sätter gränser.

Stoff Nagel ljusstake i färgen krom är en av Mimi Höglins 8 julklappstips.

En designklassiker slår aldrig fel, ge bort STOFF Nagel ljusstaken till samlaren i ditt liv!

Vilket julklappstips från Mimi Höglin är din favorit? Vare sig du väljer att ge bort en mjuk pläd för mysiga stunder, vacker vas att fylla blommor i eller en ljuslykta som får lysa upp hemmet, kommer dina nära och kära bli riktigt nöjda!

Text: Linnéa Axelson Foto: Mimi Höglin

FLER JULKLAPPSTIPS

Visa mer

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB