ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration/Trender & Livsstil /Stilren påskinredning - här är 12 tips att dekorera ditt hem med
Stilren påskinredning i form av Ovoid påskhängen från DBKD. Foto: @bakamedfrida

Stilren påskinredning - här är 12 tips att dekorera ditt hem med

Påskinredning och påskpynt behöver inte nödvändigtvis vara starka färger och kitschiga detaljer. Vi tipsar dig om tolv stilfulla och trendiga inredningsdetaljer som kommer liva upp ditt hem i påsk.
Uppdaterad tisdag 13 februari 2024
Dela artikel

PÅSKINREDNING FÖR DET LEKFULLA HEMMET – SÖTA PÅSKHARAR & KANINER

Swedish rabbit från DBKD

Det är inte riktigt påsk utan ett besök från påskharen och med den söta kaninen Swedish Rabbit från DBKD blir påskstämningen på topp. Denna söta figur passar lika bra på fönsterbrädan bredvid vårens blommor som i barnrummet året runt. Skapa ett litet stilleben med den och ett dekorationsägg så har du plötsligt påskinredning som känns stilren och enkel.

Triplets påskharar 3-pack från DBKD

Ytterligare en söt påskdekoration från DBKD är Triplets – ett set av trilling-påskharar i stilrena färger. Låt dem sprida härlig påskstämning på fönsterbrädan, på byrån eller på din dukning i påsk. Du kan även mixa de olika färgerna om du vill ha fler påskharar. Dessa kommer garanterat att uppskattas av små som stora i påsk.

Tripplets påskharar i färgen white dot från svenska DBKD är ett bra alternativ när det kommer till stilren påskinredning.
Tripplets påskharar från DBKD finns även i den bruna färgen dust, fina att inreda med om du önskar stilren påskinredning.
Tripplets påskharar från DBKD kommer i ett set om tre, här i färgen vanilla. De små påskhararna är perfekta för dig som föredrar att inreda med stilren påskinredning.
Triplets påskhare 3-pack
Vanilla
135 kr

Kay Bojesens kanin

Ytterligare ett tips på stilren påskinredning är Kay Bojesens söta och tidlösa kanin-figur i trä. Denna klassiker formgavs redan år 1957 och är väldigt fin att skapa ett stilleben med på en skänk till påsk.

Kay Bojesens klassiska kanin i trä är perfekt att dekorera med vid påsk och är ett utmärkt exempel på stilren påskinredning.

Stilren påskinredning med historia - Kay Bojesen kanin.

POPULÄRT PÅSKPYNT

Se mer

HAPPY FEET & HANG AROUND PÅSKDEKORATIONER FRÅN DBKD

Känns det tomt på din fönsterbräda eller på väggen i påsk? Dekorera med Happy Feet påskdekoration eller häng upp den söta Hang Around-dekorationen från DBKD! Bestäm om du vill att Hang Around sitter ned på en skänk eller i fönstret, eller om du vill hänga upp den. Den kommer hänga snyggt med dig hela påsken. Dessa är gjord av keramik och har båda ett lekfullt uttryck.

Stilren påskinredning från DBKD i betong i formen av ett ägg som har två små söta ben.

Dekorera din fönsterbräda eller påskdukning med Happy Feet påskdekoration.

Stilren påskinredning från DBKD i betong i formen av en söt kyckling.

Hang Around påskdekoration från DBKD hänger fint i ditt hem i påsk!

STILFULLA PÅSKÄGG ATT HÄNGA I RISET

Idag finns det mycket snyggt och stilfullt påskpynt att hänga i påskriset. Några favoriter är Gry påskhänge i glas och de populära Ovoid pappersäggen från DBKD. Dels kan du med fördel plocka fram detta stilrena påskpynt år efter år, dels får du in påskens härliga färger på ett diskret sätt i ditt hem.

Stilren påskinredning från Cooee Design, Gry ägg påskhänge.

Letar du efter stilrent påskpynt att hänga i riset? Gry påskhänge passar lika fint i påskriset som i vårblommorna!

Ovoid påskhängen i papper från DBKD finns i flera färger och storlekar och har en stilren design som man aldrig tröttnar på.

Hållbara favoriter - Ovoid påskhängen i papper från DBKD är riktiga favoriter som man aldrig tröttnar på!

Gry vas i klarglas från Cooee Design är fin att sätta påskris i och passar perfekt om du föredrar mer stilren påskinredning.

Den trendiga vasen Gry från Cooee Design är perfekt för dig som föredrar ett enkelt påskarrangemang med enstaka kvistar i.

MODERNA VASER FÖR PÅSKRISET & VÅRBLOMMORNA

Gry-vasen från Cooee Design

Apropå påskriset, en snygg vas kommer göra mycket för helhetsuttrycket på ditt arrangemang i påsk. Om din stil är mer åt det moderna hållet så kan vi tipsa om vasen Gry från Cooee Design till riset. Den vackra vasen är som en detaljrik glasskulptur med sin oregelbundna finish, inspirerad av trädstammens organiska form. Den raka, höga designen på vasen är perfekt om du inte vill att riset ska spreta för mycket och föredrar att dekorera med enstaka kvistar för en mer avskalad stil på din påskinredning.

Talvi-vasen från Urban Nature Culture

Om du föredrar en rustik stil så kan du inreda med vasen Talvi från Urban Nature Culture i påsk. Denna moderna vas i keramik känns helt rätt för högtiden men passar likaså året om med sin lekfulla men samtidigt stilrena design. Denna vas har en något smalare öppning vilket gör att påskriset håller sig på plats utan att spreta för mycket.

Stilren påskinredning med Talvi vas från Urban Nature Culture och Brooding pappersägg från Scandi Living.

Letar du efter stilrent påskpynt att hänga i riset? Brooding pappersägg från Scandi Living passar lika fint i påskriset som i vårblommorna!

NÅGOT FÖR PÅSKGODISET

Egg Tray från DBKD

Påskgodis och ägg är självklara till påskfirandet, men vad ska du lägga dem i? Ägghållaren Egg Tray från DBKD har en lekfull design i gjutjärn. Du kan med fördel låta ägghållaren vara en av din påskdukning som dekoration, men du kan även ha den framme under hela påskhelgen och fylla den med godisägg som riktiga ägg. 

Bonbonniere skål från Cooee Design

Bonbonniere från Cooee Design har en stilren design i keramik med formen av ett stort ägg. Ha den gärna framme under hela påskhelgen och fyll den med allt gott du önskar till påsk!

Eating Rabbit-skål från DBKD

Ett annat tips är skålen Eating Rabbit, även den från trendriktiga varumärket DBKD. Den charmiga skålen har formen av en kanin där huvudet fungerar som lock så du kan gömma godiset från små, nyfikna fingrar tills efter påskmiddagen. Denna lekfulla skål kommer garanterat bli ett glädjefyllt tillskott till din inredning i påsk.

Brun skål i formen av en kanin från DBKD är ett fint tips på snygg påskinredning ihop med en stor vit och trendig kruka.

En annan favorit till påskgodiset i samma lekfulla anda är skålen Eating Rabbit, även den från DBKD.

Vit, spräcklig skål från DBKD i formen av en kanin fylld med påskgodis i.

En snyggare godisgömma – Denna skål kommer glädja både små som stora i påsk.

GULT PORSLIN TILL PÅSKMIDDAGEN

Flow kannan, tallrik och skål från ferm LIVING är fler favoriter att inreda med i påsk. Om du har en generellt avskalad dukning i påsk så kan det vara kul att föra in detaljer i en härlig gul nyans som fångar glädjen som finns runt högtiden. Den stilrena kannan bland annat är perfekt att ställa fram som vattenkanna till påskmiddagen men passar samtidigt lika bra att fyllas med ett fint påskris.

Kanna, tallrikar och sockerskål från Flow-serien från ferm LIVING är perfekt som stilren påskinredning.

Till påskfikat eller middagen – kanna, tallrik, assiett och skål i Flow-serien från ferm LIVING blir ett stilrent tillskott till inredningen i påsk.

EN KRUKA TILL PÅSKENS BLOMMOR - KÖPENHAMN FRÅN BERGS POTTER

Påskinredning behöver inte nödvändigtvis vara självklara påskdekorationer, det kan även vara så enkelt som att du förnyar ditt hem med en kruka i någon av vårens färger. Krukan Köpenhamn från Bergs Potter i härlig gul nyans kommer ge ditt hem riktig påskkänsla – speciellt om du planterar härliga påskliljor i den. När högtiden för förbi kan du flytta ut krukan eller plantera något nytt i den och på så sätt låta den fina gula färgen sprida glädje i ditt hem året runt.

Gul kruka från Bergs Potter med påskliljor i är mer otraditionell påskinredning men minst lika härlig som vanligt påskpynt.

Påskinredning behöver inte bara vara traditionellt påskpynt – krukan Köpenhamn från Bergs Potter i glädjefyllt gult blir extra fin till påsk men är minst lika härlig att ha framme året runt.

PÅSKDEKORATIONER TILL UTEPLATSEN - HEAVY HEN I BETONG FRÅN DBKD

Till påsk kommer ju gärna en och annan påskkärring och knackar på och då är det fint att välkomna påskens alla gäster med söta dekorationer på trappen eller utanför dörren. DBKDs påskhönor i betong är perfekta att ställa fram ihop med snygga krukor och vårens gröna växter. På så sätt får du ett hem vars inredning säger Glad påsk både inne som ute!

Påskhönor i betong från DBKD står på trappen tillsammans med gröna växter i krukor från Bergs Potter.

Gör det lite extra välkomnande utanför dörren i påsk med söta Heavy Hen-dekorationerna i betong från DBKD.

En påskkärring sitter på trappen bredvid påskdekoration i betong från DBKD och krukor ifrån Bergs Potter – stilfull påskinredning även till uteplatsen.

Till påsk knackar ju gärna en och annan påskkärring på så glöm inte bort att påskpynta uteplatsen för ett hem som säger Glad påsk både inne som ute.

Fler stilrena tips på påskinredning hittar du i vårt härliga sortiment av Påskdekorationer & Påskpynt

Läs mer: Dukningstips - 5 härliga sätt att duka i påsk

Styling: Josefin Beijer, Anna Magnusson, Sophie Ottosson, Ellinor Johansson Foto: Angeliqa Daldorph, Cooee Design

Arijana Rosso
Skribent

PÅSKPYNTA DITT HEM

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB