ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Grönsaksknivar

Grönsaksknivar

En bra grönsakskniv gör stor skillnad i köket, och hjälper dig att skära, hacka och tärna grönsaker och frukt till perfektion. Här på Nordic Nest har vi ett stort urval av högkvalitativa grönsaksknivar från kända och populära märken.
56 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

De bästa grönsaksknivarna för dig

Bra utrustning i köket gör det både roligare och enklare att laga mat. En bra grönsakskniv hjälper dig att få till perfekt hackade grönsaker när du lagar din favoriträtt. Här på Nordic Nest har vi ett stort urval av de bästa grönsaksknivarna från kända och populära märken så att du enkelt kan hitta den bästa grönsakskniven för dig.

Vad är en grönsakskniv?

Genom att använda den kniven som är anpassad för ditt ändamål så blir matlagningen mer säker. Du kommer märka stor skillnad på att hacka grönsaker med en riktig grönsakskniv då du kan arbeta med en säkrare hand och med mer noggrannhet. En grönsakskniv, eller Nakiri som det heter i Japan, är en kniv som används vid hackning av grönsaker.

Vilken Grönsakskniv?

Trots att alla grönsaksknivar används till grönt kan dem se lite olika ut. Ofta har knivarna ett stort, platt, rundat blad. En olivslipad kniv, alltså en räfflad grönsakskniv, har dock små fördjupningar på knivbladet. Detta gör att råvaran inte fastnar lika lätt i kniven. Viken som är den bästa grönsakskniven för dig beror lite på vilka ingredienser du burkar använda samt vilket detaljjobb kniven ska användas till. En mindre grönsakskniv passar bättre till örter medan en rejäl grönsakskniv passar bättre till exempelvis rotfrukter.

Våra populäraste varumärken inom grönsaksknivar

  1. Globalgrönsakskniv. Grönsakskniv från Global finns i flera olika storlekar och utseenden.
  2. Victorinox, knivar i flera färger som är blandade grönsaks-/skalkniv.
  3. KAI, exklusiva japanska knivar. Här hittar du bland annat kinesisk grönsakskniv eller stora grönsakshackor.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB