ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Knivset

Här har vi samlat högkvalitativa knivset för alla nivåer av matlagning från välkända varumärken som Global, Satake, och Fiskars.
59 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Knivset av högsta kvalitet

Oavsett om du är en erfaren kock, eller en entusiastisk amatör är ett knivset av hög kvalitet viktigt så du kan vara redo för alla typer av matlagning och ingredienser. Här på Nordic Nest har vi ett stort sortiment av knivset där alla är av högsta kvalitet från kända och populära märken.

Vilket knivset är bäst i test?

Egenskaper som kan spela roll när du köper ett nytt knivset kan vara allt i från skaft, finish på bladet och modell. Hur van du är med knivar och hur ofta de ska användas kan också spela in i köpet. Är matlagning din passion och knivarna kommer användas mycket och länge kanske japanska knivset kan vara något för dig. Ett billigare knivset passar dig som varken tycker om att laga mat eller som är van i köket. Kolla gärna in Dorre, deras knivset finns i olika storlekar.. Även Fiskars knivset är mycket populära!

Vad ska man köpa för knivar?

Det kan vara svårt att veta vilken kniv man ska prioritera i ett köp, det finns ju allt ifrån brödkniv, grönsakskniv och skalkniv till köttkniv och styckkniv. Fördelarna med att köpa ett knivset är många. En stor fördel med ett knivset är att detta innehåller flera olika sorters knivar som gör att du blir redo för allt som ska skäras i köket. Ofta blir knivset billigare, du får samma utseende på alla knivar och dessutom är det en perfekt present till hemmakocken.

Global knivset – en favorit hos många

Köksknivar från Global finns i många hem. Globals knivset finns i flera olika storlekar och serier vilket gör att det finns ett knivset som passar alla. Global designades i Japan 1985 och är idag ett av världens mest populära knivvarumärken. Japanska knivar är oftast välbalanserade, skarpa och i mycket bra kvalitet. Japanska knivset är därför perfekt för dig som älskar matlagning och spenderar mycket tid i köket. Även japanska Satake har knivset som är väldigt omtyckta.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB