ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Pizzaskärare

Med en pizzaskärare kan du enkelt skära upp pizza i passande storlekar. Här kan du utforska vårt sortiment med prisvärda pizzaskärare och pizzahjul av hög kvalitet från kända varumärken.
25 träffar sorterat på

Funktionella pizzaskärare och pizzahjul

Oavsett om pizza står på menyn varje lördag eller om det bara en gång ibland, så är en pizzaslicer ett funktionellt redskap som gör det lättare att dela upp pizzan. Dessutom fungerar de utmärkt för att skära hemlagad pasta, tortillas och andra maträtter.

Vilken är den bästa pizzaskäraren?

Pizzahjul är praktiska och funktionella köksredskap som gör det lätt att dela pizza och andra maträtter efter smak. Hos Nordic Nest kan du hitta ett stort urval av pizzaslicer och pizzahjul med fin design och av hög kvalitet från kända varumärken som Fiskars, Eva Solo, Dorre och Nicolas Vahé.

Topp tre populära varumärken inom pizzaskärare

  1. Eva Solo
  2. Brabantia
  3. Dorre

Vilken pizzaskärare ska jag välja?

När du ska välja pizzaslicer så är det några saker att tänka på för att pizzaslicern ska passa dig och dina behov. Vi har därför tagit fram en lista på vad du borde tänka på innan du köper en pizzaskärare.

  • Ska pizzahjulet kunna tvättas i diskmaskin? Om du vill ha möjlighet att diska din pizzaskärare i diskmaskin så är det viktigt att välja en som tål detta. Läs igenom leverantörens instruktioner på förhand, så att du vet att pizzahjulet tål en diskmaskin.
  • Vilket material ska pizzaskäraren vara tillverkat av? Pizzahjul kommer i en mängd olika material som både påverkar stil och hur pizzaskäraren ska rengöras. Rostfritt stål är ett populärt material som både är slitstarkt, tåler diskmaskin och som dessutom håller sig fint under en lång tid. I vårt sortiment kan du också finna många pizzaskärare med träskaft. Generellt sett bör trä diskas för hand för att hålla sig fint länge. Plast är också ett populärt val och passar perfekt om du har pizzan på en yta som har en non-stick-yta. Detta är eftersom plast inte skadar denna sorts yta.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB