ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Potatisskalare

Potatisskalare

En praktisk potatisskalare gör det enkelt att skala potatis, grönsaker och frukt till mat och dessert. Här kan du utforska vårt urval bestående av potatisskalare från kända varumärken.
29 träffar sorterat på

Funktionella potatisskalare till köket och matlagning

En bra potatisskalare är ett praktiskt och flexibelt köksredskap som bör finnas i varje kök. En skalare av hög kvalitet gör det enkelt att skala potatis, grönsaker och frukt. Här hos Nordic Nest kan du utforska vårt sortiment bestående av noggrant utvalda potatisskalare.

Vilken potatisskalare är bäst?

I vårt stora sortiment köksredskap kan du bland annat hitta potatisskalare av hög kvalitet och med smart design, som gör det enkelt att skala äpplen och potatis. Här kan du hitta potatisskalare från kända varumärken såsom Brabantia, Zwilling och Global.

Topp tre mest populära varumärken inom skalare

  1. Fiskars
  2. Global
  3. Victorinox

Vad används en potatisskalare till?

En potatisskalare är ett praktiskt köksredskap som gör det enkelt att skära bort skal från rotfrukter. Däremot går den bra att använda som till frukter och grönsaker som exempelvis äppelskalare och grönsaksskalare. En äppelskalare har ofta ett kort och starkt handtag och ett vasst blad. Bladet gör det enkelt att skära skal i rätt tjocklek, något som är svårare om man använder sig av en kniv. Dessutom kan en grönsaksskalare upplevas som säkrare till just detta användningsområde.

Tål äppelskalare att diskas i diskmaskin?

Äppelskalare och potatisskalare är ofta tillverkade i rostfritt stål och plast. Dessa material tål generellt sett diskmaskin, men om äppelskalaren i stället har ett trähandtag så kan det vara en bra idé att diska den för hand. Du bör alltid läsa igenom instruktioner från leverantören innan du diskar din skalare i diskmaskin, så att du är säker på att detta är möjligt.

Vem uppfann potatisskalaren?

Den typiska potatisskalaren, med rörlig skalkniv utvecklades i början av 50-talet av Lindén International.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB