ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Kökshanddukar

Kökshanddukar

En vacker kökshandduk i linne eller bomull blir en både snygg och praktisk detalj i köket. Hos oss hittar du kökshanddukar från många välkända varumärken i olika färger, mönster och material!
377 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
11
Sida 1 av 11

Kökshanddukar – både praktiska och fina

En kökshandduk är både en praktisk och fin detalj i köket. Bra kökshanddukar kan du använda till mycket, dels ta ut varm mat ur ugnen, dels använda som en diskhandduk. Det finns också olika typer av kökshanddukar, de vanligaste materialen är bomull eller handduk i linne men det finns även kökshanddukar i halvt linne och mikrofiber.

Hur ofta ska man byta kökshandduk?

Det finns inga riktlinjer med hur ofta du ska byta din kökshandduk. Dock används handduken till väldigt mycket och bör därför bytas ut relativt ofta. Om man har torkat upp rått kött eller skaldjur bör den bytas ut redan samma dag medan en diskhandduk kan användas lite längre. Hur ofta man ska byta kökshandduk beror lite därför på vad du använder den till.

Vad är skillnad på en bomullshandduk och en kökshandduk i linne?

Varje material har olika egenskaper. En handduk i bomull är mycket absorberande och håller väldigt länge. En bomullshandduk blir också mjukare ju mer den tvättas. En handduk i bomull kan dock lämna en del ludd vilket en kökshandduk i linne inte gör. Linnehanddukar är slitstarka och ger en känsla av lyx, de torkar också väldigt fort så materialet lämpar sig därför väldigt väl till just handdukar.

Kökshanddukar i olika motiv

En kökshandduk går att hitta i många olika färger och motiv. Det går att variera kökshandduken beroende på årstid, ex plocka fram en kökshandduk med julmotiv under jul eller handdukar med blommor på till midsommar. Ekelund kökshanddukar finns i motiv som passar på årets alla dagar. Svenska märket Ernst har kökshanddukar både i lin och bomull som är mer jordnära.

Andra populära varumärken hos oss är Marimekko och Lexington -kökshanddukar som finns i olika utseenden.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB