ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Handdukar

Med fina och fräscha handdukar ger du badrummet en lyxig och inbjudande känsla. Här kan du frossa i färg, mönster och härliga material för att hitta just dina favoriter!
686 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
20
Sida 1 av 20

Bra och mjuka handdukar för hela familjen

Mjuka kvalitetshanddukar är ett perfekt sätt att göra badrummet fräscht, ombonat och trivsamt. Eftersom de finns i flera olika färger och mönster så är ett handduksbyte ett bra och enkelt sätt att förnya ditt hem. Här på Nordic Nest hittar du bland annat.

  • Handdukar       
  • Badhanddukar
  • Gästhanddukar
  • Handdukar – barn
  • Ansiktshanddukar

Hur använder jag handdukar som en del av inredningen?

Ska du ha gäster kan du skapa en hotellkänsla i badrummet genom att ställa fram en fin korg med rullade gästhanddukar i, stapla vikta handdukar på varandra eller hänga upp tjocka lyxiga handdukar.

Tänk även på att matcha färgerna på de andra badrumstillbehören som badrumsmattan eller pedalhinken när du väljer färg på dina handdukar. Du kan välja handdukar efter årstid, välj gröna handdukar under våren och sommaren eller låt röda handdukar vara en del av inredningen till jul. Är du osäker på vad du ska välja kan det aldrig bli fel med klassiska vita handdukar, svarta handdukar eller beige handdukar.

Vilka handdukar är mest populära?

Handdukar är en stor del av inredningen i badrummet och vill du förnya ditt badrum eller
ge det en extra färgklick så är en ny handduk ett enkelt sätt att göra det på.

Handdukar kommer i olika färger och mönster. Hos oss på Nordic Nest hittar du bland annat.

Vilka barnhanddukar ska jag ha?

Vill du ge barnen en egen handduk så kan du satsa på små handdukar med fina färger och motiv. Här på Nordic Nest har vi handdukar som passar de yngsta i familjen. Finlayson har flera handdukar med olika motiv och Ekelunds har motiv från sagornas värld. Vad sägs om en muminhandduk eller en handduk med motiv från Pettsson och Findus?

Hur ska jag tvätta handdukar?

För att din handduk ska hålla länge är det viktig att du tar väl hand om den och följer de tvättråd som anges. Tvätta gärna dina handdukar innan du använder dom så att färgen lägger sig ordentligt och du får bort eventuellt ludd, samt ökar uppsugningsförmågan.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB