ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Sängkappor

En böljande sängkappa skapar en mjuk och romantisk känsla i ditt sovrum samtidigt som det ser mer städat och prydligt ut. På Nordic Nest hittar du sängkappor i olika färger och storlekar till ditt sovrum!
33 träffar sorterat på  
Popularitet

Lyxa till sovrummet med en elegant sängkappa

En sängkappa hjälper till att skapa ett hemtrevligt rum med en mysig atmosfär. Om man har klätt sängen med en sängkappa kan man få en hotellkänsla samtidigt som rummet känns städat och prydligt. Genom att ha flera sängkappor i olika färger kan du matcha dessa med andra textiler exempevis efter årstid och humör.

Varför Sängkappa?

Förutom att en sängkappa ger sovrummet en väldigt mysig och trivsam känsla kan den också vara väldigt praktisk. Om du har förvaring under sängen hjälper en sängkappa till att dölja detta och sängkappan håller också din säng ren och fräsch under en lång tid.

Vilken höjd på sängkappa?

Vilken höjd du behöver på din sängkappa beror på vilken höjd du har på din säng. De vanligaste höjderna på en sängkappa är mellan 40–50 centimeter. Hos oss hittar sängkappor till följande sängar:

  1. Sängkappa till 180 säng
  2. Sängkappa till 160 säng
  3. Sängkappa till 120 säng
  4. Sängkappa till 90 säng

Vilken färg på sängkappa?

Vilken färg man ska på sitt sängöverdrag kan vara svårt att veta. En sängkappa i beige passar till det mesta men en vit sängkappa kan vara snyggt om man har bäddat med vita sängkläder. Ett tips kan också vara att matcha sänggaveln eller överkastet om du vill ha en enhetlig känsla.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB