ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Möbler/Bord/Matbord & Köksbord

Matbord & Köksbord

Oavsett om du använder ditt matbord till snabba vardagsmåltider eller långa middagsbjudningar så har vi ett bord som passar dig! Här hittar du både stora och små matbord i olika former och material. Ta en titt och hitta ditt nya matbord!
669 träffar sorterat på
1
...
19
Sida 1 av 19

Matbord – samlingsplatsen för vänner och familj

Matbordet är en viktig del i hemmet. Ofta förknippas ett matbord med snabba vardagsmåltider, men vi samlas också där vid stora högtider och långa middagsbjudningar. Eftersom matbordet är en sådan central del i vårt hem har vi ett stort sortiment av matbord i olika former, storlekar och material så att du kan hitta det perfekta matbordet.

Rektangulärt, ovalt eller fyrkantigt matbord?

Det finns många olika former på matbord så det kan vara svårt att veta vilket som passar bäst in hos dig. Rektangulära matbord kan vara lättare att möblera med om man vill få plats med många personer. Ovala och runda matbord behöver oftast vara lite större om man vill få plats med samma antal personer. Vi har alla dessa former på våra populära matbord i trä från bland annat &Tradition.

Rektangulära matbord i valnöt och ek

Rektangulära matbord får oftast plats med många personer eftersom kortsidorna kan användas som två extraplatser. Rektangulära matbord går dessutom att anpassa om du inte har plats för ett lika brett som långt köksbord. Hos oss hittar du många fina rektangulära matbord i ek och valnöt!

Härlig gemenskap när ett matbord är ovalt

Ovala matbord är en blandning mellan rektangulära och runda matbord. Du kan nyttja kanterna på ovala bord samtidigt som bordet har runda, mjuka kanter. Det är lättare att få en härlig gemenskap när ett matbord är ovalt.

Inred runt ditt matbord

Att lägga en matta under matbordet är en ypperlig chans att få in textil i matsalen. Tillsammans med ljuslyktor och dekoration på bordet, blommor i fönstret och en lampa över matbordet får du en fulländad matplats!

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB