ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Pallar

En pall är en fin och allsidig möbel som passar in i de flesta rum i hemmet. Inte bara är pallar funktionella, en noggrant utvald pall är även en dekorativ detalj i ditt rum. Här hittar du en mängd populära pallar från kända varumärken.
218 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
7
Sida 1 av 7

Pallar för hela hemmet

En noggrant utvald sittpall är inte bara en praktisk möbel som du kan sitta eller lägga föremål på, utan det är även en fin inredningsdetalj i hemmet. Denna allsidighet gör dem till ett populärt val för hallen, badrummet, sovrummet och andra rum. Hos Nordic Nest har vi ett stort urval pallar i fina designer från kända varumärken.

Vilka pallar är mest populära?

Pallar är allsidiga möbler som kan användas i de flesta rum i hemmet. De finns i olika former, färger och designer från kända varumärken som exempelvis AYTM, Northern och Audo Copenhagen.

Topp tre mest populära varumärken inom pallar

  1. Fritz Hansen
  2. Maze
  3. Broste Copenhagen

Vilka material finns pallar i?

Pallar finns i många olika material, så det är enkelt att hitta något som passar ditt hem. Bland de mest populära materialen är trä som ek, och metall. Båda är stabila material, och har egenskaper som gör att de är bra lämpade för att tillverka pallar av. En träpall ger rummet en naturlig känsla, men en träpall går även att målas och behandlas, vilket påverkar dess utseende.

Metall är även ett starkt material, och ger rummet en modern och stilren känsla.

Vilka olika pallar finns det?

Pallar är som sagt allsidiga, och kan ha olika funktioner. Oavsett om du är ute efter en hög pall, liten pall, en vanlig sittpall eller en pall med förvaring så kan du hitta vad du söker hos oss.

Många pallar fyller samma funktion, men ser så klart ut på olika sätt. Hos oss kan du hitta en pall som passar dig, vare sig det är en fyrbent eller trebent pall, eller en pall utan ben.

Pall – perfekt för barn och barnrummet

En liten pall är även fin att ha i barnrummet. De är enkla att flytta runt, och kan fungera lika bra som sittpall som ett litet bord.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB