ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Aida

I över 60 år har Aida producerat glas och porslin för det dagliga middagsbordet. Produkterna präglas av ett stilrent och funktionellt formspråk – utan överflödiga detaljer. Hos oss hittar du vackert vardagsporslin, glas och bestick i skandinavisk design från Aida.
474 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
14
Sida 1 av 14

Aidas stilrena porslin

Aida som har funnits sedan 1953 jobbar ständigt för att finna funktionella och ärliga designlösningar till ditt hem.

I samarbete med några av Danmarks ledande formgivare producerar de bland annat porslinsserier, glas, tallrikar och andra köksredskap i en stilren skandinavisk design till vardagens olika tillfällen.

Vilka är de mest populära serierna från Aida?

  1. Raw
  2. Passion
  3. Enso

Historien bakom Aida

Danskarna gillar att duka sina middagsbord med enkla, vita tallrikar utan krusiduller. Men så har det inte alltid varit.

När Ancher Iversen startade sitt företag 1953 var det omöjligt att sälja vitt porslin. Han fick därför en idé om att köpa överskottslager av porslin från efterkrigstiden och sedan dekorera med guld. Några år senare när företaget hade växt till sig började de producera egna serviser i glas och porslin vilket de gör än idag, nu under namnet Aida.

Vad är Aidas vision?

Aidas vision är att ge kunderna högsta möjliga valuta för pengarna. De erbjuder därför en rad olika produkter för det dukade bordet - av högsta kvalitet i funktionell design men ändå till överkomliga priser.

Med en dynamisk syn på sin design strävar det ständigt för att utveckla nya lösningar till ditt hem.

Aidas smarta och hållbara materialval

Produkterna från Aida är tillverkade i mycket hållbara material med en lång livslängd, så att dina kökstillbehör kan berika dig och ditt kök många år framöver.

Ett bra exempel på detta är bordstabletterna som är tillverkade av 95% återvunnet fullkornsläder. Vilket är ett elegant och hållbart material med en smuts- och vattentålig yta.

Duka upp med bestick från Aida

Besticken Aida är riktiga storsäljare som är omtyckta för sin användbarhet och enkla skötsel, alla bestick tål att diskas i diskmaskin, vilket är mycket praktiskt och tidsbesparande i din vardag.

Så tar du hand om dina bestick från Aida

Rostfritt stål, vilket besticken är tillverkade av är ett tåligt material men det kan börja rosta om det inte tas om hand rätt. Därför är det viktigt att ha i åtanke följande:

  • Vid användning av dina Aida-bestick för första gången rekommenderas handdisk innan du slår dig ner till bords, för att få bort eventuellt damm från produktionen.
  • Skölj alltid omedelbart av dina bestick från Aida efter användning, på så vis undviker du att rostfläckar och små mörka fläckar uppstår från matresterna.
  • Handtorka dina bestick snarast efter diskning för ett skinande resultat utan vattenstreck.

Raw-servisen i stengods från Aida

En av Aidas mest kända serie är Raw, som kännetecknas av sitt avskalade formspråk utan krusiduller. 

Tallrikarna i serien går i neutrala och jordnära färger och är tillverkat i tåligt stengods, som du kan diska i diskmaskin förvara i frys och som dessutom är ugnssäker upp till 250 °C. Aidas stengods är brända på över 1200 °C, vilket skapar ett mycket slitstarkt material.

Precis som övriga produkter från Aida präglas serien Raw av en genomtänkt och funktionell design i en mycket god kvalité.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB