Kai Shun Classic skinkkniv har ett blad tillverkat av flexibelt AUS8A stål och ett handtag i laminerat Pakkaträ. Den långa japanska skinkkniven passar lika bra för ambitiösa hemmakockar som i professionella kök och är den perfekta kniven för att filéa och skära tunna skivor av skinka och lax.
SkötselrådAnvänd en skärbräda av plast eller trä. Undvik att skära på glasskärbrädor, i stekpannan eller på en tallrik. Undvik att skära i ben eller djupfrysta ingredienser eftersom det kan skada kniveggen.
Skärp gärna eggen efter varje användning med ett skärpstål. Diska inte i diskmaskin eftersom det kan skada både din kniv och diskmaskinen. Diska för hand direkt efter användning och torka försiktigt av knivbladet med en mjuk trasa. Vänta inte med att diska kniven eftersom syror i matrester kan förstöra bladet. Blötlägg aldrig kniven eftersom den då kan börja rosta. Förvara knivarna i ett knivblock eller på en magnetlist.
HRC61
Bredd (cm)8
Höjd (cm)2,5
Skaftlängd (cm)12.2
Bladlängd (cm)30,5
Recensioner
Det finns inga recensioner för denna produkt. Köp produkten och bli den första att lämna en recension.