ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Varumärken/Kristina Dam Studio

Kristina Dam Studio

Kristina Dam Studio är ett danskt varumärke som grundades 2012 av arkitekten och grafiska formgivaren Kristina Dam. Med en grundvärdering som bygger på att använda noga utvalda naturmaterial är fokus att skapa unika produkter med lång hållbarhet. Hos oss på Nordic Nest finner du ett brett sortiment av produkter från Kristina Dam Studio.
84 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
3
Sida 1 av 3

Kristina Dam Studio – Skandinavisk och arkitektonisk design

All design från Kristina Dam Studio har ett distinkt skandinaviskt och arkitektoniskt uttryck. Med rena linjer skapade av vackra material finner du produkter med stil och karaktär.

Kristina Dam Studio skapar heminredning i form av exempelvis möbler, skålar, posters och mycket mer. Hos oss på Nordic Nest hittar du ett brett utbud från Kristina Dam Studio och här hittar du garanterat någonting som passar din inredning.

Vilka produkter från Kristina Dam Studio är mest populära?

Bland de mest populära produkterna från Kristina Dam Studio finner du exempelvis

Kristina Dam Studio – Kvalitativa naturmaterial

Kristina Dam Studio använder noga utvalda material och majoriteten av kollektionen är producerad inom EU. Materialen är äkta, naturliga och behandlas med stor respekt.

Kristina Dam Studio - Skulptural minimalism

Den röda tråden i designen är grafisk och arkitektonisk. Möblerna är sammansatta med pluggar och pluggar och tappförband som producerats i naturmaterial. Med ett förhållningssätt att skapa design med karaktär, stil och kraftfullt uttryck är målet att skapa produkter som tillför något extra i din inredning. Förhållningssättet och den skulpturala kvaliteten är synlig i samtliga kollektioner.

Vem är Kristina Dam?

Kristina Dam är grundare, huvuddesigner och ansvarig för varumärket. Hon arbetar med skulptering, grafisk design och inredningsdesign. Ett viktigt fokusområde för Kristina Dam är balansen mellan estetiken av funktion och nordisk minimalism. Hon är utbildad arkitekt och grafisk designer och hon jobbar varierat mellan konst, styling och arbetet med interiör och designprodukter.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB