ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Nachtmann

Nachtmann

Kristallklart sedan 1834 – Nachtmann är den tyska glastillverkaren som i generationer skapat kristallglas ut över det vanliga. Deras filosofi är att bevara tradition med vacker design och därför finns i sortimentet glas för alla tillfällen i livet. Så är du ute efter vackra drinkglas, whiskyglas eller öglas finns här flera välkända serier att botanisera bland!
85 träffar sorterat på
1
...
3
Sida 1 av 3

Om Nachtmann

Det tyska glasvarumärket Nachtmann grundades 1834 av glastillverkaren Michael Nachtmann och har sedan start gjort sig kända för sitt vackra kristallglas. Varumärket har en filosofi som bygger på att bevara tradition med vacker design, något som återspeglas i det breda sortimentet.

Nachtmann producerar glas och kristall för alla tillfällen i livet, från eleganta cocktailglas och till mer rejäla ölglas eller enklare vattenglas, oftast med slipade och facetterade mönster. I sortimentet hittar du bland annat populära serier som Square och Noblesse som båda erbjuder både vitvinsglas, rödvinsglas, fat, tallrikar och skålar tillverkade i den allra finaste kristall!

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB