ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

WMF

WMF är alltid noggranna med sina produkter och gör sitt bästa för att se till att deras kunder har den bästa upplevelsen under sina kulinariska stunder. Här på Nordic Nest hittar du bland annat deras högkvalitativa bestick, grytor, knivar och andra köksredskap.
112 träffar sorterat på
1
...
4
Sida 1 av 4

WMF köksredskap - Innovation och kvalitet  

WMF har i över 160 år tillgodosett behoven hos äkta hemmakockar. Genom hela processen med att förbereda maten, tillaga den och sedan äta och dricka den, kommer din upplevelse med WMF vid din sida att bli en kulinarisk höjdpunkt. 

WMF tillverkar köksredskap, kastruller och stekpannor av äkta kvalitet. Genom att använda produkter från WMF blir inte bara din vardag enklare, utan också kulinarisk process som gör varje ögonblick ännu mer speciellt. 

WMF Bestick - Tillverkade av Cromargan  

Med bestick från WMF kan du vara säker på att du har bra stil och en härlig upplevelse. Deras bestick är tillverkade av cromargan 18/10 rostfritt stål, vilket säkerställer att produkterna kommer att ha lång livslängd. Detta garanterar också att bestick från WMF inte rostar över tiden och att de är extremt motståndskraftiga mot repor och omfattande slitage. 

WMF Knivar - Långvarig skärpa  

Att investera i en kökskniv med riktig kvalitet är ett mycket bra val oavsett din erfarenhet när det gäller matlagning. WMF:s performance cut technology ger deras knivar en långvarig skärpa som är överlägsen traditionella köksknivar. 

Oavsett om du har blivit förälskad i den noggranna processen med att hacka grönsaker och kött eller om du vill få matlagningen gjord snabbare snarare än senare, kommer en kvalitetskniv alltid att göra ditt liv lite lättare och mer njutbart. Oavsett om du använder dem i vardaglig matlagning eller för de extravaganta gourmetögonblicken, är ett set av kvalitetsknivar verkligen en värd investering. 

När grundades WMF-varumärket?  

År 1853 etablerades Straub & Schweizer metal works i Geislingen an der Steige i Tyskland av Daniel Straub och bröderna Louis och Friedrich Schweizer. De fick en utmärkelsemedalj på International Exhibition of 1862 i London för sina silverpläterade serveringsfat, bestick och servis. 

Företaget sammanslogs med metallföretaget Ritter & Co. och 1880 bildade de Württembergische Metallwarenfabrik, WMF. 

WMF:s filosofi  

Med över 160 års erfarenhet, kunskap och innovation i deras produkter är din upplevelse som kund garanterat inget annat än extraordinär. Och det är precis vad WMF strävar efter. 

Deras filosofi är att sätta kundens upplevelse i fokus och sträva efter att göra de kulinariska stunderna i ditt liv ännu mer speciella. WMF vill göra ditt liv mer njutbart genom att ge ditt kök verktygen för en sann gourmet, som tillfredsställer även den mest kräsna av kockar. 

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB