ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Belysning/Lampor/Fönsterlampor
Fönsterlampor

Fönsterlampor

Med hjälp av fönsterlampor kan du skapa en mer hemtrevlig och varm känsla i ditt hem. Här hittar du det bästa utbudet av snygga fönsterlampor i modern och klassisk stil, som passar för alla rum. 
1775 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
50
Sida 1 av 50

Skapa en mer ombonad känsla med en fönsterlampa på fot

Känns dina fönster kala och lite tråkiga? Då kan du liva upp ditt hem med vackra fönsterlampor i modern design. Med hjälp av fönsterbelysning kan du enkelt skapa en både varmare och mer hemtrevlig känsla i ditt hem. Du kan likväl skapa en illusion av dagsljus och solljus även under den mörkaste tiden på året, vilket kan påverka humöret och vårt välbefinnande positivt.

Fönsterlampor fyller onekligen en viktig funktion i hemmet som både  stämningsbelysning och humörhöjare.

Snygga fönsterlampor för alla rum

När mörkret faller kan det vara trevligt att lysa upp ditt hem. Att placera en eller flera fönsterlampor i hemmets alla rum hjälper till att skapa en mysigare känsla, både från insidan och utsidan. Du kan välja att satsa på en variant som smälter in eller någon mer utstickande design, om du hellre föredrar det.

Hur många lampor ska man ha i ett rum?

En ungefärligt tal som förekommer ofta som svar på frågan om hur många lampor som ett rum bör ha är 5-10 stycken ljuskällor. Ett vanligt fel många gör att inreda med för få ljuskällor, vilket kan resultera i att rummet upplevs som mörkare och mindre än vad det egentligen är. För att motverka dessa problem är det perfekt att hänga upp en fönsterlampa!

Vilken ljusstyrka passar en fönsterlampa?

För att uppnå ett behagligt och mysigt sken i ditt fönster ska du välja en svagare ljuskälla. För stämningsbelysning såsom fönsterlampor brukar man säga att ljuskällor med ett lumenvärden på 70-150 lumen brukar passa bäst för att ge ett vackert, lite svagare sken.

Fönsterlampa på fot

Ifall du vill inreda med en fönsterlampa i lite mindre design är en fönsterlampa på fot en god idé. Du kan även kika in sortimentet av bordslampor för inspiration. Många bordslampor passar alldeles utmärkt att placera på fönsterkarmen.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB