ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Ljuskällor

En ljuskälla är en essentiell del i varje lampa. Med en noggrant utvald ledlampa har du möjlighet att förändra miljön omkring dig till det bättre. Här finner du allt från LED lampor till traditionella glödlampor och halogenlampor.
134 träffar sorterat på
1
...
4
Sida 1 av 4

Ljuskällor av hög kvalitet

Extra glödlampor eller LED lampor är viktiga Lamptillbehör som alla bör ha liggande hemma, så att du enkelt kan byta ut din ljuskälla vid behov. I vårt sortiment kan du hitta glödlampor, LED lampor, eller varför inte en halogenlampa av hög kvalitet från kända varumärken?

Hur vet man vilken ljuskälla man ska ha?

Ljuskällor kommer i många olika former och olika ljus, och därför kan det vara lite knepigt att veta vilken ljuskälla man ska ha. För att din ljuskälla ska fungera är det viktigt att den har rätt sorts sockel till lampan eller lampupphängningen. Vanligt är en E27 sockel eller E14 sockel. Det är även viktigt att ljuskällans effekt stämmer överens med lampan, för att undvika att skada armaturen eller att belysningen blir sämre.

Du bör välja rätt ljusflöde, så att du varken får för starkt eller svagt ljus. Detta mäts i lumen, där 0 är lite ljus och 1300 är mycket ljus.

Glödlampor och LED lampor har även olika färgtemperaturer, något som påverkar atmosfären i hemmet. Färgtemperaturen mäts i kelvin, och en vanlig temperatur är 2700K. Högre än så ger ett kallare ljus, medan en lägre temperatur än så ger ett varmare ljus.

Vilka glödlampor är dimbara?

En dimbar glödlampa gör det enkelt att justera ljusstyrkan efter behov, tid och årstid. Vi erbjuder dimbara LED lampor, glödlampor och halogenlampor från kända varumärken som Star Trading.

Vad menas med LED-lampor?

LED-lampor är bra ljuskällor på flera sätt. De är energisnåla, och blir därför inte varma på samma sätt som glödlampor. De lyser även längre än glödlampor generellt sett, och behöver därför inte bytas lika ofta. Hos oss finner du LED lampor av hög kvalitet från kända varumärken som By Rydéns och Globen Lightning.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB