ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Matbestick

Här kan du hitta fina bestick från kända varumärken. Söker du efter gaffel, kniv eller sked för att komplettera ditt besticksett finns här många alternativ att välja mellan. Vi har ett brett sortiment på bestick och bestickset från välkända varumärken som Gense, Hardanger Bestikk och Georg Jensen.
382 träffar sorterat på
1
...
11
Sida 1 av 11

Fina och praktiska bestick för alla typer av måltider

Matbestick har i alla tider förgyllt och förenklat våra måltider. Bestick är något vi använder ofta och det är därför viktigt att hitta bestick med bra kvalitet som dels är bekväma att använda, men också snygga att titta på.

Hos oss på Nordic Nest kan du hitta bestick och bestickset från kända varumärken. Är du ute efter att hitta gaffel, kniv eller sked separat finns här också ett stort utbud om du vill komplettera ditt bestickset. Här kan du också hitta skaldjurset med fina skaldjursbestick i olika design och utformning.

Vilka bestick är mest populära?

Bestick finns i en mängd olika former, material och färger och detta gör att det blir enkelt för dig att hitta något som passar till dina tallrikar, glas och resten av din dukning. Oavsett om du är ute efter matbestick, eller bistrotbestick finns här många olika valmöjligheter. Letar du efter svarta bestick eller bestick i olika material som trä, plast, akryl, borstat eller rostfritt stål finns här många alternativ att välja mellan.

Här kan du hitta bestick från exempelvis WMF, House Doctor och Global.

Mest populära varumärken för bestick är bland annat:

Hur dukar man bestick?

Hur du dukar dina bestick kan bero helt på vilken typ av tillställning det gäller. Vid vardagliga måltider kan det tänkas att det inte är lika viktigt med dukning, men om du exempelvis dukar för soppa och huvudrätt kan du tänka så här:

  1. Lägg kniv och sked till höger om tallriken med eggen på kniven riktade mot tallriken, kniv närmast tallriken och sked ytterst.
  2. Gaffel läggs till vänster om tallriken

När du ska servera för- och efterrätt kan du tänka på:

  1. Att förrättens bestick ligger ytterst
  2. Dessertbestick lägger du mellan glas och tallrik

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB