ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Servetter

Med vackra servetter förhöjer du även den enklaste dukningen. Här hittar du servetter för alla tillfällen och stilar!
186 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
6
Sida 1 av 6

Servetter för alla tillfällen

Servetter är en viktig detalj i dukningen, och är lika dekorativa som praktiska genom att de skyddar mot spill och fläckar. Beroende på om du är ute efter servetter till vardagligt bruk, eller för inbjudningar finner du här ett stort utbud av servetter olika färger och mönster som passar både till vardag och fest.

Här hos oss på Nordic Nest kan du hitta servetter för stora och små tillfällen från kända varumärken. Här kan du också hitta något som passar bra till olika högtider. Letar du efter servetter till jul, påsk eller midsommar finns här mycket att välja mellan.

Vilka servetter är mest populära?

Hos oss på Nordic Nest kan du finna ett stort urval av servetter i olika material och design. Oavsett om du är ute efter mer vardagliga, fina eller lyxiga servetter hittar du många alternativ att välja mellan, beroende på tillställning. Här hittar du servetter från populära och kända varumärken som Klippan Yllefabrik, Lene Bjerre och Ernst.

Bland de mest populära varumärkena hittar du:

Vilken typ av material av servetter ska jag använda?

Den traditionella pappersservetten är enkel och smidig att använda och perfekt för servettvikning som piffar till dukningen. Här finns många grafiska varianter på servetter i tryck som passar den moderna dukningen. För den som gillar klassisk design finns här också mer stilrena och fina servetter att välja mellan.

Om du vill imponera lite extra på dina gäster är Linneservetter ett hett tips. Linneservetter är lyxiga servetter som håller hög kvalitet och är lika fina släta som skrynkliga. Här hittar du en mängd linneservetter och tygservetter i olika färger och stilar.

Vart ska jag bevara mina servetter?

För dig som vill ha servetterna nära till hands är ett servettställ, eller servetthållare både praktiskt och snyggt. Här kan du välja mellan olika former och färger för att hitta det som passar bäst på ditt köksbord. De resterande servetter som inte används är bra att förvara skyddat för att förhindra smuts och damm.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB