ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Pedalhinkar

Håll ordning och reda i ditt hem på ett praktiskt och snyggt sätt. Med papperskorgar och pedalhinkar håller du enkelt skräpet borta. Här har vi samlat flera olika varianter!
272 träffar sorterat på
1
...
8
Sida 1 av 8

Pedalhink i fin och elegant design

Papperskorgen är en nödvändig del av inredningen som hjälper dig att hålla rent och snyggt i hemmet. En soptunna eller sopkärl behöver inte endast vara praktisk, den kan också vara elegant och komplettera inredningen i hemmet.

Här hos oss på Nordic Nest hittar du ett antal funktionella och eleganta pedalhinkar, både små och stora med lock. Här hittar du också olika storlekar och modeller av avfallspåsar som passar till just din pedalhink.

Vilken pedalhink är mest populär?

Pedalhinkar finns i en mängd olika utseenden, former och design. Här hittar du en pedalhink som passar just dig och din inredning. Här kan du hitta ett stort antal populära sopkärl från kända varumärken som exempelvis blomus, Audo Copenhagen och Mette Ditmer.

Tre av våra mest populära varumärken för sopkärl är:

Vilken typ av pedalhink passar till badrum?

En papperskorg i ditt badrum är ett bekvämt ställe att slänga skräp i. när du ska välja en pedalhink till badrummet är det klokt att tänka på vilken plats den ska stå. Om den ska stå på golvet kan du välja en pedalhink där locket kan lutas upp. Eftersom locket öppnas med foten är det också ett smartare och mer hygieniskt val med en pedalhink till ditt badrum.

Vilken typ av pedalhink ska jag välja för köket?

Pedalhinkar är ett praktiskt och hygieniskt val för en soptunna i köket, eftersom du inte behöver öppna locket med händerna. Genom att välja en soptunna med lock förhindrar du också att flugor och andra insekter kommer åt dina sopor, vilket skapar ett rum som dessutom känns fräschare och renare. Här finns också soppåsar i olika storlekar som passar perfekt till ditt sopkärl.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB