Duka för studentfesten!

Sjung om studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår! Examensdagen närmar sig och den blivande studenten har ett efterlängtat sommarlov framför sig innan vuxenlivet tar vid. Denna dag firas stort med familj, släkt och vänner. Duka upp till studentfest och låt det härliga försommarljuset symbolisera den ljusa framtid som studenten har framför sig!

FESTDUKA

28 maj 2018
 Tallrikar ur serierna Ostindia och Ostindia Floris från Rörstrand kombineras med silverbestick och enkla glas.
Den vita linneduken från Himla blir en vacker bas med silverbestick från ERNST och skira vinglas från House Doctor.

Dukat i klassiskt blått & vitt

I denna ljuva dukning tillägnad den blivande studenten får det vackra försommarljuset spela vackert runtomkring det dukade bordet. Den vita linneduken blir en behaglig bas till det blå-vita porslinet Ostindia & Ostindia Floris från Rörstrand. Enkla silverbestick harmoniserar väl med de randiga glasen och små lyktor i glas tillsammans med Liljan-ljusstakarna i silver bidrar både med elegans och stämning.

 En grön kvist kan användas till mycket, här har en liten variant fått agera dekoration på varje gästgåva. Enkelt och otroligt vackert i sin enkelhet!
Med enkla knep kan du binda halvkransar av ris eller kvistar och hänga på varje stol. En dekoration perfekt för en studentdukning eller sommarfest!

Ungdomlig grönska

I studenttider nalkas även sommaren och ute blommar nu både hägg och Syrén. Inget är väl så starkt förknippat med studenten som björkris så varför inte låta det bli en del av studentdukningen? Här får grönska klättra längs med stolsryggarna och det kommer även igen på de små gästgåvorna som ligger på varje kuvert. Enkelt men otroligt vackert!

Slå in små gåvor till varje gäst i enkelt papper och jutesnöre. Med handskrivna etiketter och en grön kvist blir presenten både vacker och personlig!
Kay Bojesens klassiska träapa är en populär examensgåva som passar de allra flesta. Den tillhörande studentmössan passar extra bra till den blivande studenten!

Uppskattade gästgåvor

På studentmottagningen kan förutom den blivande studenten även gästerna få små presenter som ett symboliskt tack. Här visar man på uppskattning för sina nära och kära genom att lägga en liten vacker gåva på varje tallrik. Ett enkelt papper, jutesnöre och en grön kvist blir tillsammans med handskrivna etiketter personligt och vackert för ögat!

Champagneglas från Holmegaard passar perfekt för bubbel. Med en enkel grillpinne, marshmallows och smält choklad kan du skapa drinkpinnar i form av studentmössor.
Klassiska champagneglas från Holmegaard matchas med vinglas och vattenglas i serien Spectra från House Doctor matchar väl den blå-vita dukningen.

Bubbel med en rolig tvist

Ingen studentfest utan champagne! För att fira att studenten och den ljusa framtid som väntar är det trevligt att skåla med uppfriskande bubbel. Här serveras champagnen i klassiska flöjtglas från Holmegaard och som en rolig tvist får en liten studentmössa på pinne agera dekoration. Doppa mashmallows i smält, mörk choklad och dra till lite lätt mot smörpappret på plåten för skapa visiret på mössan innan chokladen torkar. Superenkelt att göra och garanterat en uppskattad detalj för varje gäst! Fler tips hittar du här.