Ett sagolikt glöggmingel

Brasan sprakar och knäpper stämningsfullt i kakelugnen, julmusikens klang klingar vackert i rummet och dofterna från julens alla kryddor blandas i en enda härlig kompott. Ett litet bord står uppdukat redo för årets första glöggmingel med porslin, glögg och goda tillbehör – alla dessa ting skapar en sagolik stämning, precis så som man önskar när det närmar sig jul!

JULDUKA

11 oktober 2018
Uppdukat glöggbord med glögg, klassiska tillbehör och vackert juporslin

Invig julen i goda vänners lag

Julen är en tid för umgänge med nära och kära, så varför inte ta vara på hela december och inviga månaden med ett stämningsfullt glöggmingel i goda vänner lag? Att duka upp ett härligt bord med allt det goda som hör julen till behöver inte vara allt för krångligt, med mycket ljus, smakrik glögg och goda tillbehör kommer du långt. Genom att förstärka alla sinnen med dofter, värme och klangen från julmusiken hamnar ni alla i den där mysiga stämningen som bara julen för med sig!

Servisen Star Fluted Jul från Royal Copenhagen skapar sagolik julstämning på göggminglet.
På glöggbordet står allt uppdukat och klart, glögg med klassiska tillbehör.
Star Fluted jul våningsfat och julburk blir perfekta för frukt, pepparkakor och julgodis.
Star Fluted Jul tekanna från Royal Copenhagen passar lika bra för glögg som för te.

Uppdukat med julservis

Precis som förr är detta glöggmingel präglat av det traditionella och man kan nästan ana en känsla av en klassisk Elsa Beskow-jul. Uppdukat på ett gammalt bord står allt du kan tänkas behöva för ett varmt och välkomnande glöggmingel, här får servisen Star Fluted Jul från Royal Copenhagen glänsa med sin vackra dekor med utvalda delar som våningsfat, assietter, skålar och en kanna generös för glöggen.

Den sagolika julservisen ackompanjeras av guldkantade glöggmuggar av glas från Sagaform, ett fång väldoftande blommor och som krona på verket Rörstrands älskade klassiker – ljusstaken Adventsbarn Lucia. Färgpaletten för denna lilla dukning går i klassiskt vitt, rött och grönt med detaljer i glänsande guld.

Star Fluted Jul skålar passar perfekt för glöggens tillbehör som russin och mandlar.
Star Fluted Jul våningsfat passar perfekt att lägga upp frukt, nötter och pepparkakor på.
Star Fluted Jul assietter blir perfekta att lägga upp alla tilltugg på.
Glöggbord med julgodis, frukt och pepparkakor tillsammans med rykande glögg.

Sött & gott för varje kopp

På detta dignande och inbjudande glöggbord finns sött och gott för varje kopp. Förutom den varma glöggen finns klassiska tillbehör som mandel och russin portionerade i små plockskålar. På våningsfatet samsas kryddiga pepparkakor med säsongens citrusfrukter och delikata fikon. För den sötsugna finns även julgodis i form av skumtomtar att tillgå – en riktig klassiker omtyckt av både stora och små. Alla dessa goda ting sprider en härlig doft i rummet, svår att motstå och alldeles alldeles underbar!