ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Inspiration/Trender & Livsstil /Beige inredning till ditt vardagsrum
Inred ditt vardagsrum med beige inredning för att skapa en rogivande plats och ett hem att älska. Här ser du beigea kuddar från Ernst, Lines porslin från NJRD och Pastille vas från Cooee Design på Around soffbord från Muuto.

Beige inredning till ditt vardagsrum

Beige inredning är trendigare än någonsin och ger våra hem både värme och en ombonad känsla. Beigt är inte bara en harmonisk färg utan ger även en rofylld känsla till ett vardagsrum och kan med fördel kombineras lätt med andra färger. Vi ger dig våra tips på hur du inreder med beige inredning till ditt vardagsrum för att skapa ett hem att älska!
onsdag 22 september 2021
Dela artikel

GE DITT VARDAGSRUM ETT LYFT MED BEIGE INREDNING:

Är beige också din favoritfärg? Matcha beigt i olika nyanser, ton-i-ton eller plocka in inredningsdetaljer i hemmet i beigt för att uppnå en stilren känsla. Vi ger dig tips på hur du kan inreda med beigt för att ge ditt vardagsrum ett välkomnande och harmoniskt intryck!

  • Matcha beigea textilier ton-i-ton
  • Inred med beige förvaring
  • Beigea inredningsdetaljer
  • Skapa kontrast med olika nyanser av beige
  • Kombinera färgglatt med beigt

Får du inte nog av beigt? Inspireras av våra 7 beigea inredningsfavoriter här!

Inred ditt vardagsrum med beige inredning för att skapa en harmonisk känsla i ditt hem. Här ser du Ebrar kudde från Bloomingville i bruna och beigea toner, beigea Arum golvlampa från Ferm Living och Stoff Nagel ljusstake i silver. Bild från @helenas.hem

Inred och matcha beige inredning ton-i-ton för att skapa en harmonisk känsla i ditt vardagsrum. Bild: @helenas.hem

MATCHA BEIGEA TEXTILIER
TON-I-TON

Vill du skapa ett stilrent intryck i ditt hem? Hemligheten är att matcha olika toner av samma färg där beigt ton-i-ton skapar ett rofyllt helhetsintryck i ditt vardagsrum. Inred med mysiga textilier såsom kuddar, filtar och mattor i den beigea färgskalan som kommer att ge en harmonisk känsla hemma hos dig.

Inred ditt vardagsrum med beige inredning ton-i-ton för att skapa en stilren känsla i ditt hem. Här ser du Sunshine kudde från Himla och Water lilies från Fine little Day tillsammans med Sandstone ullpläd från Scandi Living.

Tips: matcha både matta, filt och kudde i den beigea färgskalan för ett stilrent intryck. Här ser du Sunshine kudde från Himla och Water Lilies kudde från Fine little Day tillsammans med Sandstone ullpläd från Scandi Living.

INRED MED BEIGE FÖRVARING

Införskaffa dig mångsidig förvaring och hyllor i beigea toner som blir ett statement piece till ditt vardagsrum. Plant Box från Ferm Living är perfekt för just detta och är ultimata möbeln för att förvara dina favoritsaker på så du har dem lätt till hands.

Inred ditt vardagsrum med beige inredning ton-i-ton för att skapa ett stilrent intryck i ditt hem. Här ser du mångsidiga Plant Box konsolbord från Ferm Living tillsammans med Stoff Nagel ljusstake och Arum bordslampa i snygga beige toner.

Ställ fram saker som ofta används såsom en stilren lampa eller en trendig ljusstake på en hylla i ditt vardagsrum för att kunna vara så lättillgängligt som möjligt.

BEIGEA INREDNINGSDETALJER

Framhäv ditt soffbord eller fönsterbräda i ditt vardagsrum med stilren beige inredning såsom en trendig vas eller eleganta ljus i beigea toner. Mixmatcha även inredningsdetaljer med olika typer av material, färg och form som kommer att bidra till en mer livfull och ombonad atmosfär i ditt hem.

Inred ditt vardagsrum med beige inredning för att skapa en ombonad och mysig miljö i ditt hem. Här ser du Ester & Erik ljus i Nappula ljusstakar från Iittala som kommer att lysa upp myskvällarna i soffan.

Matcha de stilrena Ester & Erik ljusen till valfria ljusstakar för att lysa upp myskvällarna i soffan.

SKAPA KONTRAST MED OLIKA NYANSER AV BEIGT

Ge ditt vardagsrum ett lyft genom att inreda med olika nyanser av beigt för en härlig kontrast. Ditt hem blir en ombonad och livfull plats genom att låta ljust möta mörkt i symbios med varandra där det minimalistiska beigea går väl hand i hand med de mer murriga nyanserna.

Inred ditt vardagsrum med beige inredning tillsammans med olika nyanser av beigt för en härlig kontrast i ditt hem. Här ser du Drift vas och Ball vas från Cooee Design i murriga toner tillsammans med Night Owl bordslampa från Fritz Hansen i vita samt beigea toner.

Tips: Plocka in mörkare toner av beige inredning för en snygg kontrast till det ljusa. Här ser du Drift vas och Ball vas från Cooee Design och Night Owl bordslampa från Fritz Hansen.

KOMBINERA FÄRGGLATT MED BEIGT

Kombinera färgglada accenter tillsammans med beige inredning till ditt vardagsrum för att ge ditt hem ett livfullt intryck av olika accenter. Genom att bryta av det stilrena beigea med det färgglada skapas en trendig såväl som värmande känsla i ditt vardagsrum.

Inred ditt vardagsrum med beige inredning i kombination med färg för ett livfullt intryck i ditt hem. Här ser du Rectangles ullmatta från NJRD i rosa toner tillsammans med Gubi Pedrera soffbord, Urna vas från Marimekko och Sunkissed poster från Paper Collective.

Bryt av det harmoniska beigea med Rectangles ullmatta från NJRD för en mer värmande känsla i ditt vardagsrum.

Inred ditt vardagsrum med beige inredning i kombination med färg för ett livfullt intryck i ditt hem. Här ser du mångsidiga och praktiska Plant Box konsolbord från Ferm Living i beigt tillsammans med blå Kink vas och Tub kanna från Muuto.

Kombinera beige inredning med färgglada inredningsdetaljer såsom Kink vas och Tub kanna i blåa toner från Muuto.

Vardagsrummet är en plats i ditt hem där du vill känna harmoni och ett lugn för en stunds avkoppling. Inred därför med beigt ton-i-ton, addera färgglada accenter för en värmande känsla eller inred med olika nyanser av beigt för att skapa en så rofylld miljö som möjligt. Beige inredning kan göra stor skillnad i ditt hem för att du ska trivas så bra som möjligt – för det är det allra viktigaste.

Vill du se mer inredningsstilar till ditt vardagsrum? Ta del av 3 olika stilar till vardagsrummet här!

Foto: Angeliqa Daldorph, Ferm Living, @helenas.hem

Styling: Ellinor Johansson, Lukas Kunwaryanto, Angeliqa Daldroph, Alexandra Johansson Ordonez

Linnéa Axelson
Skribent

BEIGE INREDNING

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB