ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration/Trender & Livsstil /7 beigea inredningsfavoriter i höst
En av alla 7 beigea favoriter att satsa på i höst är NJRD Lines serie i beige.

7 beigea inredningsfavoriter i höst

Beigt, beigt och mera beigt - trendfärgen som blivit mer populär än någonsin och som man ser överallt på Instagram. Beige är en neutral färg som ger värme till ditt hem och är här för att stanna. Vi listar våra 7 beigea favoriter att satsa på i höst som du inte får missa att förgylla ditt hem med!
fredag 23 juli 2021
Dela artikel

7 BEIGEA FAVORITER:

Färgen beige är en tidlös nyans som du i princip kan matcha med vad som helst i ditt hem. Det ger våra skandinaviska hem både värme och en ombonad känsla. Nedanför avslöjar vi våra sju beigea inredningsfavoriter att satsa på i höst:

1. Muuto Ridge vas
2. NJRD Lines-serie
3. Ferm Living läslampor
4. Secto Design Octo lampa
5. Scandi Living Mist pläd
6. Ferm Living Distinct soffbord
7. Scandi Living Freckle porslin

Muuto Ridge vas i beige i hallen med blommor i - en av 7 beigea favoriter att satsa på i höst.

Muutos Ridge vas är första beigea favoriten att satsa på i höst. Vasen blir ett statement piece i ditt hem som kan fyllas med stilrena kvistar eller blommor.

1.   MUUTO RIDGE VAS

Ridge vas från Muuto i denna fina beigea färg förtjänar första platsen av våra beigea inredningsfavoriter att satsa på i höst. Låt vasen pryda din hall eller ditt vardagsrum och vara ett statement piece som utan tvekan kommer vara samtalsämnet i rummet. Vasens inbuktning är inte bara en snygg designdetalj utan hjälper även blommorna att stå upprätt.

2.   NJRD LINES-SERIE

NJRD har nu lanserat ett tillskott till den vackra porslinsserien Lines i en fin beige färg! Porslinet har ett vackert formspråk och erbjuder allt från muggar, tallrikar och skålar i den beigea färgen. Lines-serien är även en perfekt gåva att ge bort till vänner och familj, men är också det ultimata porslinet för alla måltider och mysiga fikastunder.

3.   FERM LIVING LÄSLAMPOR

En läslampa är A och O på hösten när man bara vill kura ihop sig med en bra bok och mysig filt i soffan. Införskaffa dig den trendiga Arum bordslampan eller portabla Meridian lampan från Ferm Living vilket är en både trendig och praktisk läslampa som du kan förflytta runt i hemmets alla rum.

4.   SECTO DESIGN OCTO LAMPA

Behöver du en snygg designlampa att hänga över matbordet? Octo lampa från Secto Design är den perfekta taklampan för att lysa upp middagsbordet på kvällarna. Lampans fina beigea färg från träslaget björk skapar ett varmt sken och likaså en ombonad känsla, den blir därför en av våra beigea favoriter att satsa på i höst.

5.   SCANDI LIVING MIST PLÄD

Värm dig med mjuka Scandi Livings Mist bomullspläd vid kyligare kvällar i höst eller häng den över en stol eller soffa som en fin inredningsdetalj. Då pläden skiftar i olika nyanser av beigt så kommer den definitivt att passa in i hemmets alla rum.

6.   FERM LIVING DISTINCT SOFFBORD

Ytterligare en favorit i höst är det Instagramvänliga soffbordet Distinct från Ferm living. Det är ett unikt bord i exklusiva materialet Tavertin som står i kontrast till bordets raka linjer som är en av trenderna i höst. Bordets stilrena design gör det lätt att matcha med olika inredningsstilar och färger vilket gör denna till en stor favorit.

Distinct soffbord i beige marmor i ett vardagsrum med beige ton-i-ton - en av 7 beigea favoriter att satsa på i höst.

Tips: matcha beige ton-i-ton för en trendig och harmonisk känsla i ditt hem.

7.   SCANDI LIVING FRECKLE PORSLIN

Scandi Living erbjuder deras stilrena Freckle porslin i en fin beige färg som är en självklar favorit på denna lista. Välj och vraka bland muggar, tallrikar, assietter eller fat, eller varför inte mixmatcha olika färger inom serien? Även denna serie är perfekt att ge bort som present till nära och kära som de utan tvekan kommer ha mycket användning av.

Scandi Living Freckle mugg i beige är en av 7 beigea favoriter att satsa på i höst.

Freckle muggen i beige är det självklara valet för morgonkaffet.

Hoppas att du har hittat en eller flera beigea favoriter att satsa på i höst. Matcha beige ton-i-ton eller plocka in enkla och trendiga beigea inredningsdetaljer för att göra ditt hem mer varmt, ombonat och hemtrevligt i höst!

Text: Linnéa Axelson

Styling: Anna Magnusson, Angeliqa Daldroph, Ellinor Johansson, Lina Öhlund, Lukas Kunwaryanto

Foto: Angeliqa Daldorph, Ferm Living

BEIGE INREDNING

Ta del av fler tips

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB