ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration/Trender & Livsstil /Inreda balkongen – 5 tips för en mysig balkong
Härliga Stripes ullpläd från NJRD i brunt tillsammans med mjuka kuddar från Scandi Living, Himla och Ernst är perfekt att inreda balkongen med för att öka mysfaktorn.

Inreda balkongen – 5 tips för en mysig balkong

Vill du göra din balkong lite extra inbjudande? Vi har tipsen för att inreda balkongen som ett extra vardagsrum med mysiga textilier, portabel belysning, växter och krukor. Inspireras av våra fem tips för hur du skapar en mysig balkong året runt!
Fredag 27 maj 2022
Dela artikel
Portabel belysning från &Tradition, växter, mjuka kuddar och plädar från Scandi Living och NJRD är perfekt att inreda balkongen med.

Låt en mjuk pläd från NJRD värma dig på kvällskvisten som likaså blir en snygg inredningsdetalj på din balkong.

Calm kuddfodral linne 50x50 cm
Almond Brown
279 kr399 kr

1. MJUKA TEXTILIER FÖR EN OMBONAD BALKONG

Att inreda balkongen med härliga och mjuka textilier som kuddar och filtar skapar en hemtrevlig känsla på din balkong. Det blir till en mer stämningsfull oas och en mer trivsam plats att vara på. En stor och mjuk matta som bas bidrar även med en rumskänsla utomhus och blir en perfekt detalj för en mysig balkong.

2. GÖR DIN BALKONG MER HEMTREVLIG MED VÄXTER OCH KRUKOR

Förvandla balkongen till en grönskande oas genom att inreda balkongen med härliga växter och stilrena krukor. Växter ger även ett visst insynsskydd och kommer framför allt att skapa en mer hemtrevlig och inbjudande plats att vara på. Välj att inreda med medelhavsväxter som för tankarna till varmare breddgrader eller inred balkongen med goda kryddväxter som både kan användas i matlagningen samt ger ifrån sig en fräsch doft.

3. LYS UPP BALKONGEN MED SMART PORTABEL BELYSNING

Lys upp kvällarna på balkongen med praktisk och snygg portabel belysning som går lätt och smidigt att förflytta runt vart du än befinner dig. Belysningen gör allt för den hemtrevliga känslan och ger känslan av en större balkong.

Se hur du inreder med portabla lampor här!

4. INRED BALKONGEN MED LJUSLYKTOR & LEVANDE LJUS FÖR EN INBJUDANDE KÄNSLA

Balkongen är en plats som man gärna vill inreda till en inbjudande plats året runt. Att inreda balkongen med ljuslyktor och levande ljus kommer förvandla balkongen till en mer drömlik plats för minnesvärda stunder. Ljuslyktor och levande ljus är ett perfekt sätt att skapa en värmande och inbjudande känsla när solens stålar lagt sig.

Ernst vaser i transparent glas är perfekt att inreda balkongen med för att öka mysfaktorn.

Dessa stilrena vaser från Ernst kan både användas som vaser till att fyllas med fina snittblommor eller gröna kvistar. Men likaså användas som ljuslyktor att ha levande ljus i.

5. INRED BALKONGEN SOM EN PLATS FÖR AVKOPPLING

Balkongen ska kännas som ett extra vardagsrum, en plats för avkoppling där man kan ta en lugn stund för sig själv med en bra bok eller avnjuta ett glas vin med en god vän. Då är sköna möblemang och härliga inredningsdetaljer A och O för att få känslan att utomhus känns som inomhus och för att skapa en avkopplande plats i hemmet att älska.

Mjuka Stripes ullpläd från NJRD i brunt och kuddar från Ernst och Scandi Living är perfekt att inreda balkongen med för att öka mysfaktorn.

Ta dig tiden att koppla av på din balkong – för det är du värd.

7 TIPS – INREDA BALKONGEN I MYSIG ANDA:

  • Mjuka textilier ger balkongen en ombonad känsla
  • En stor matta som bas bidra med en rumskänsla utomhus
  • Växter och krukor ger ett visst insynsskydd
  • Portabel belysning är ett perfekt sätt att få in fler ljuskällor
  • Ljuslyktor och levande ljus ger en hemtrevlig och varm känsla utomhus
  • Inred balkongen med saker som ger dig glädje
  • Skapa en avkopplande oas med sköna utemöbler

Vill du ha tips på hur du inreder en liten balkong? Upptäck Hannes Mauritzsons tips här!

Foto: Angeliqa Daldorph

Styling: Stylister: Sarah Moberg, Louise Candestam, Angeliqa Daldorph, Lara Zimmermann, Anna Magnusson, Linnéa Axelson, Rebecca Sparling

INREDNING TILL DIN BALKONG

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB