ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration/Trender & Livsstil /Säsongens 9 stora vaser för vårens blomster
Runda Balloon vas i klarglas från Louise Roe Copenhagen är en av säsongens stora vaser för vårens blomster.

Säsongens 9 stora vaser för vårens blomster

Behöver du tips på stora vaser för vackra blomsterarrangemang i vår? Nedan listar vi säsongens nio stora vaser - allt från By On och NJRD till Iittala och Cooee Design som sprider en livfull stämning i ditt hem!
Onsdag 16 mars 2022
Dela artikel

1. SPHERE VAS - BY ON

Gör som influencern @homebynicky och fyll Sphere vas från By On med en fin blomsterbukett för att skapa vårkänslor utan dess like i ditt hem. Varför inte ge bort en stor vas tillsammans med ett fint blomsterarrangemang till någon av dina nära och kära i födelsedagspresent?

2. BLOOM BOTANICA – GEORG JENSEN

Stora vaser såsom Bloom Botanica från Georg Jensen är en elegant och ståtlig vas som bidrar med en lyxig touch i hemmets alla rum. Sätt i ett vackert blomsterarrangemang, enstaka snittblommor eller låt eleganta vasen tala för sig självt. Vart du än väljer att placera den kommer den vara samtalsämnet i rummet helt klart!

3. BALLOON VAS – LOUISE ROE COPENHAGEN

Skapa ett snyggt stilleben med Balloon vas från Louise Roe Copenhagen som har exploderat på sociala medier. Vasen utstrålar en trendig elegans med sin sofistikerade look och vackra formgivning och passar in i alla sorters hem att älska.

Runda och eleganta Balloon vas i klarglas från Louise Roe Copenhagen som står bredvid Stoff nagel ljusstake på Plant Box från Ferm Living är en av säsongens stora vaser för vårens blomster.

Skapa ett stilrent stilleben med stora vaser tillsammans med trendiga inredningsdekorationer.

4. LINES VAS - NJRD

Inred ditt hem med vackra vaser från NJRD formgivna av Bernadotte & Kylberg som erbjuds i tre olika storlekar och i färgerna brunt, vitt och beigt. Mix matcha gärna flera vaser från samma serie för ett stilrent intryck samt för att skapa ett snyggt stilleben i ditt vardagsrum!

FAVORITER I ARTIKELN

5. KINK VAS - MUUTO

Kink vas från Muuto är en vas med ett stilrent och enkelt formspråk som lätt kan matchas med olika inredningsstilar, och blir en vacker detalj på din fönsterbräda med och utan blommor. Höga snittblommor passar perfekt i stora vaser som denna med dess långsmala form och blir ett fint statement-piece vart du än väljer att placera den i hemmet.

6. NATURE VAS – BY ON

Kan detta vara Instagram-vasen med stort I? Jag tror inte någon har missat denna vackra vas från By On som tillsammans med en fin blomsterbukett skapar en drömsk sfär av vårkänslor i hemmet.

Eleganta Nature vas i beigt från By On som föreställer feminina former är en av säsongens stora vaser för vårens blomster.

Stora vaser är trendigt i vår! Inred med denna trendsäkra vas från By On som vacker pryder ditt bord.

7. GRY VAS – COOEE DESIGN

Letar du efter en snygg vas att ha vid bordsdukningen eller på vardagsrumsbordet? Då är Gry vas från Cooee Design perfekt som både är fin med som utan blommor i! Vasen utstrålar en trendig känsla med sitt skulpturala formspråk och passar med alla sorters inredningsstilar.

Läs mer: 7 stilrena vaser som förnyar din matplats

8. CURLIE VAS - BY ON

Inred ditt hem med vackra stora vaser såsom denna trendsäkra vas från By On som kommer bli ett fint statement-piece på ett sidobord eller på din fönsterbräda. Fyll den med höga snittblommor eller låt vasen tala för sig självt i dess lekfullt vackra formspråk.

Lekfulla och eleganta Curlie vas i färgen multi från By On är en av säsongens stora vaser för vårens blomster.

Komplettera din inredning med stilrena stora vaser såsom Curlie vas från By On som utan tvekan kommer att vara samtalsämnet i rummet.

9. ALVAR AALTO SET GÅVOSET - IITTALA

Sist men absolut inte minst så får vi inte glömma Iittalas gåvoset som är en klassiker i vasvärlden. Ge bort gåvosetet som present eller unna dig själv och inred ditt hem med en tidlös vas som funkar till alla sorters blomster – för det är du värd.

Klassiska och tidlösa Alvar Aalto vas gåvoset i klarglas från Iittala är en av säsongens stora vaser för vårens blomster.

Inred med designklassikern Alvar Aalto vasen som passar med alla sorters blomster och växter. Foto: @thatredbookontheshelf

STORA VASER SOM FÖRNYAR DITT HEM I VÅR

Hoppas att du har hittat en eller flera favoriter bland någon av dessa nio stora vaser att inreda hemmet med i vår. Investera i vackra stora vaser med blomster i, för det kommer ger liv och glädje till hemmets alla rum och är ett perfekt sätt att piffa upp och förnya ditt hem!

Behöver du tips på vilken vas du ska ha till dina snittblommor? Ta del av alla tips från floristen här!

Foto: Angeliqa Daldorph, Sarah Moberg, Georg Jensen, @homebynicky, @thatredbookontheshelf

Linnéa Axelson
Skribent

POPULÄRA STORA VASER

Visa fler vaser

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB