ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Inspiration/Umgås /Get to know/5 inredningstips för hemmet – hemma hos norska influencern @villanyhus
Norska influencern Helene Wold @villanyhus har inrett vardagsrummet mysigt med mysiga fåtöljen Little Petra, en härlig stor vit matta och inbjudande detaljer.

5 inredningstips för hemmet – hemma hos norska influencern @villanyhus

Norska influencern Helene Wold, även känd som @villanyhus på Instagram började sin karriär inom inredning i samma veva som hon byggde sitt drömhus. Lär känna Helene på djupet och ta del av hennes inredningstips här!
Tisdag 21 februari 2023
Dela artikel

VEM ÄR HELENE WOLD?

Helene Wold, även känd som @villanyhus på Instagram, är utbildad sjuksköterska men jobbar idag till stor del med sina sociala medier där hon delar med sig av sitt stora intresse för inredning.

- När jag och min före detta man byggde vårt drömhus startade jag Instagramkontot @villanyhus för att dela med mig av resan och mitt inredningsintresse, berättar Helene.

Idag har Helene lämnat huset och flyttat till lägenhet, en resa som hon har delat med sig av på sociala medier. Helene älskar kreativiteten i vardagen som influencer och glädjen i att få inspirera andra med sin passion för inredning.

- Det som tidigare bara var en hobby och passion har nu blivit mitt jobb, vilket jag är otroligt glad och tacksam för. Jag fick bygga mitt drömhus och skapade mitt drömjobb. Och nu har jag fått skapa ytterligare ett hem jag älskar i min nya lägenhet, fortsätter Helene.

Vill du veta mer om Helene? Upptäck hennes inspirationssida här!

Norska influencern Helene Wold @villanyhus läser tidning vid &Tradition matgrupp i ljust trä med en statement vas fylld med blommor i framför.

Helene Wold - @villanyhus

Helene Wold brinner för inredning och driver Instagramkontot @villanyhus där hon delar med sig av inspiration och tips.

HELENES 5 BÄSTA INREDNINGSTIPS

1. Hitta din personliga inredningsstil

Inred ditt hem med det du själv gillar och grundat i vilken typ av känsla du är ute efter att känna i hemmet. Att känna dig bekväm i ditt eget hem är det allra viktigaste.

2. Satsa på en neutral bas med färgglada detaljer

Inred i neutrala färger på väggar och möbler för att skapa en bra bas i ditt hem. Komplettera sedan med färger på kuddar och inredningsdetaljer för att underlätta färgsättningen hemma utan att måla om.

3. Inred med olika material och texturer

Skapa ett mer levande och unikt uttryck genom att inreda hemmet i detaljer som har olika materialval och texturer som exempelvis ull, linne eller trä.

4. Skapa en röd tråd i din inredning

Fotografera dina rum och hitta sedan en gemensam nämnare för att skapa ett sammanhängande intryck i ditt hem. Utgå också från en inredningsdetalj eller något annat du gillar som för att hitta en färgkombination du trivs med. Välj sedan ut de färger du gillar och låt materialen och färgerna upprepas i olika rum för att skapa den röda tråden.

5. Gör en moodboard för din inredningsstil

Skapa en moodboard med de möbler och inredningsdetaljer som du redan har i hemmet eller vill införskaffa. På så sätt får du en bättre överblick över helheten och vilken känsla du vill ha i ditt hem. Ska du köpa en ny inredningsdetalj men är osäker på om den passar in i hemmet eller inte? Då är en moodboard perfekt att utgå ifrån!

Norska influencern Helene Wold @villanyhus har dekorerat &Tradition matgrupp i ljust trä med en statement vas från Georg Jensen fylld med blommor i.
Drawn stol HM3
Oljad ek
6 900 kr
Norska influencern Helene Wold @villanyhus har dekorerat sovrummet med Hashira MENU taklampa och lyxiga sängkläder i linne.

- Materialen, de organiska formerna, det ljusa träet i kombination med det mörka köket, de olika texturerna och belysningen bidrar till att skapa en avslappnad atmosfär, berättar Helene.

Norska influencern Helene Wold @villanyhus har dekorerat köket med portabel bordslampa samt kombinerat ljust och mörkt trä för ett trendigt uttryck.

INRED I DIN PERSONLIGA STIL - FÖR ATT SKAPA ETT HEM ATT ÄLSKA

För att skapa ett hem som man älskar och trivs i är det viktigt att hemmet verkligen känns som ett hem. Helenes tips är att alltid inreda med det du själv gillar och blir glad av, vilket gör hemmet mer personligt och unikt.

- Du kommer skapa ett mer trivsamt och inbjudande hem ifall din personlighet återspeglas i inredningen, berättar Helene.

Norska influencern Helene Wold @villanyhus har dekorerat &Tradition sidobord i vitt och ljust trä med Skrufs vas med blommor i på en trave med böcker.

HELENES FAVORITDETALJ I HEMMET – LITTLE PETRA FÅTÖLJEN

Helenes favoritvarumärken inom inredning är &Tradition, MENU, ferm LIVING och Hein Studio. Bland dessa varumärken återfinns den berömda fåtöljen Little Petra från &Tradition som en självklar favorit hemma hos Helene.

- Jag älskar min Little Petra! Den kombinerar allt som jag älskar när det kommer till inredning - det varma trät, ulltyget med vacker textur och stolens organiska form. Dessutom är den superbekväm och kommer inte att bli för överväldigande i en liten lägenhet, berättar Helene.

Norska influencern Helene Wold @villanyhus har inrett vardagsrummet med Little Petra fåtöljen tillsammans med ett snyggt sidobord med en rustik kruka.

- Hemmet är en plats för vila, för skoj och lek, långa måltider. En plats för att samlas med goda vänner eller bara för att finna lugn och ro - ett hem som har allt som du känner dig bekväm i det är det viktigaste, avslutar Helene.

Norska influencern Helene Wold @villanyhus har inrett sovrummet med brun Balloon vas från Louise Roe Copenhagen med fina kvistar i för en ombonad känsla.
Norska influencern Helene Wold @villanyhus har inrett sovrummet med minimalistiska beigea Hashira taklampa från Menu som ger ifrån sig behagligt ljus.
Norska influencern Helene Wold @villanyhus har inrett vardagsrummet med Stoff ljusstake i krom tillsammans med bruna ljus som ger hemmet en modern känsla.

Foto & styling: Helene Wold @villanyhus

Linnéa Axelson
Skribent

HELENES FAVORITER

Visa Helenes inspirationssida

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB